Prosim Vas, dnes som si zalozil Skrill v dolaroch, overil som ucet obciankou a kartou, ale ked chcem niekomu poslat 30$, tak mi to zamieta. Neviete, kde je problem?
P.S.: Ano, vlozil som si tam peniaze
Mne skrill pride uplne divny, keby to nepodporovali celkom legit stranky, tak si myslim, ze je to riadny fejk, lebo aj to UX je velmi smutne. A tiez mi tam nieco nefungovalo, neviem uz co.
Asi som ti nepomohol, ale skus napisat na podporu ak si eliminoval moznosti ako ze ten clovek nema skrill ucet a tak. Lebo napr na bankovy ucet tak explicitne tusim mozes poslat iba sam sebe. Ale mozno kecam, nie som uplne triezvy, priznavam. Hehe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Asi som ti nepomohol, ale skus napisat na podporu ak si eliminoval moznosti ako ze ten clovek nema skrill ucet a tak. Lebo napr na bankovy ucet tak explicitne tusim mozes poslat iba sam sebe. Ale mozno kecam, nie som uplne triezvy, priznavam. Hehe.