Melancholik vcera poukazal na toto. Ak ste nevideli nedávne B fórum o 17-ročnom kamkovi obrábajúcom 35 ročnú paniu, doštudujte si. A potom pozrite » bit.ly/2SenMw0...
Ako si to vysvetlujete? Tá identickosť komentárov a random mená užívateľov?
@mielikki ale badam, ze vo fore o trucujucom plavkovanom partnerovi nema ziadne reakcie - mozno jej to prislo luto a myslela si, ze ked zalozi uz odskusane a osvedcene forum, na ktore ludia reaguju, tak to bude mat iny vysledok. a ked to neslo, tak este pod par fejkmi napisala autorizovane reakcie, aby to rozbehla...
@mielikki Ahojte,
idem s partnerom do vane sa kupať pri sviečkach a víne. On chce byť V NEOPRÉNE (trucuje
Čo myslíte, ako dlho na ňom tie plavky vydržia?
Tipnite si
No myslím, že nikto nenájde pravdepodobnejšie vysvetlenie, takže ide o glitch v realite, kedy na doméne efko.sk v našom svete čiastočne presakuje alternatívna realita. V tejto realite je všetko veľmi podobné, až na pár rozdielov, napr. Birdz je Efko, erixa je marcello a tak.
@13 Je tam aj pár ďalších drobných rozdielov, zajko sa nikdy nevyliečil z ťažkej homosexuality a nenašiel vieru, christiano je známy otužilec a člen Ľadových medveďov, ktorý nikdy nebol chorý, a notme stále chodí na Efko, pretože dostával na svoje komentáre dosť hviezdičiek
no, podla vsetkeho je to klon birdzu s vylepseniami a funkciami navyse, ale rovnakou cielovkou
kedze by takato stranka nemala zo zaciatku obsah, dava zmysel (mimo toho ze to je priame porusenie autorskych prav a dalsich par zakonov a predpisov) ho zatial plnit vyparsovanymi (odkopirovanymi) datami z ineho webu, kym sa nenajdu pravidelni uzivatelia a nezacne sa "organicky" plnit.
Presne nieco take som mal v plane urobit ja, len na to nebol cas a nechcel som mat opletacky s perexom za kradez dat
@hoperpohroma nie je toto ta tvoja roky avizovana socialna siet?
skrolujem si fb a zrazu tusim to bolo “priznania zien” skupina (obcas su tam fakt vtipne veci cisto pre zabavu to sledujem) tak objavila sa tam veta z fora ktore som si pamatal a odkaz na to efko ci co to je tak som klikol a skoro mi oci vypadli @pubertslatinocelny
co je ale skoda, pretoze podla mna by si urobil lepsi birdz ako je teraz a malo by to zmysel vacsi, obzvlast ak by to bol fanusikovsky projekt o ktory by sa ludia starali pretoze by chceli a neupadal by kvoli peniazom @wewo
@slackerbitch nie , melancholik nie je milanik ...Ked som sa pozerala bol tam riadne jeho nick .. tak ako aj môj nezmenený s dvoma ss
Musí to byt niekto iný
Wtf??
To je tak super ze uz to tu vzdy pomaly vymiera a potom sa stane nejaka random ved zas ktoru by nikto nepredpokladal a vsetkych nas to opat spoji, nadherne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
A na B presiel medzi komentmi pomerne dlhy cas, na efko to tam sypali po dvoch minutach asi to tam viac zije
Akoze niekto proste nakopiroval cele B forum a vytvoril forum tam? Je toto ta migracia systemu?
Pomooooc
ale zakladateľka má aj lepšíe fóra tam:
"Ahojte,
idem s partnerom do vane sa kupať pri sviečkach a víne. On chce byť V PLAVKÁCH (trucuje "
prenechávam tebe právo na založenie
možno chce plavky nie z trucu, ale aby mu tam nebola zima
idem s partnerom do vane sa kupať pri sviečkach a víne. On chce byť V NEOPRÉNE (trucuje
Čo myslíte, ako dlho na ňom tie plavky vydržia?
Tipnite si
a ja som myslel ze som videl vsetko... preco som ja v alternativnom vesmire "Drevo"? ja nie som ziadne drevo
kedze by takato stranka nemala zo zaciatku obsah, dava zmysel (mimo toho ze to je priame porusenie autorskych prav a dalsich par zakonov a predpisov) ho zatial plnit vyparsovanymi (odkopirovanymi) datami z ineho webu, kym sa nenajdu pravidelni uzivatelia a nezacne sa "organicky" plnit.
Presne nieco take som mal v plane urobit ja, len na to nebol cas a nechcel som mat opletacky s perexom za kradez dat
@hoperpohroma nie je toto ta tvoja roky avizovana socialna siet?
To bude dielo @11
0_0
Najvačšia prdel by bola keby sa tam objaví aj toto fórum len bude poukazovať na birdz
» www.efko.sk/velka-zahada-po...
Pubi boha ti, na toto konanie mám copyrigth, pojdes do lochu na tak dlho, az si nebudes moct do konca zivota nahlas prdnut!
Ale to fakt nie som ja
Musí to byt niekto iný
To je tak super ze uz to tu vzdy pomaly vymiera a potom sa stane nejaka random ved zas ktoru by nikto nepredpokladal a vsetkych nas to opat spoji, nadherne!
A som h5u, akoze hfajvju, to je tiez super
Tak beriem späť ... že milanik no