Ako študent dokáže splácať každý mesiac 200€ na byt?
? Predsalen tá polovica, či tretina čo stoji internat sa neoplati viac, vzhľadom na príjmy študentov. Lebo predpokladajme, že si na to zarabaju sami.
To len na margo posledneho fora.
záleží kde, v Brne pokojne človek študent zarobí i 400e, keď je šikovný aj oveľa viac... plus rodičia keď ťa podporujú tak máš slušne peniaze na všetko čo potrebuješ a keď ste dvojica tak radosť žiť
ak popri škole pracuješ 80 hod do mesiaca, tak máš pri plate 6€/hod 480€ dačo ti štát vezme, ale cez leto vieš zarobiť viac, teda si odložíš na semester
pokiaľ máš ešte napríklad prospechové štipko alebo ti dačo dajú rodičia, tak je to ešte jednoduchšie
@wistingher nemusis byt vyslovene ITckar, aby si si popri studiu prisiel k dobrym peniazom. Ano, zavisi urcite aj od mesta, v ktorom si. Ja som popri studiu robil uplne primitivnu administrativnu robotu v korporate cca 20h/tyzdenne a dostaval som zhruba 500-600 eur v hrubom.
@Helloxd hej ale sa nebavime o intrakoch, v prahe keď chceš byt, alebo aspon samostatnu izbu bez spolubyvajucich na byte... tak za 200 tazko :/ to musis mat kurnik stastie
cize tam sice su moznosti, ale aj ceny bytov uz nie su za 200 :/ tak sa to tak posuva podla mna cele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
na Slovensku neviem ako
pokiaľ máš ešte napríklad prospechové štipko alebo ti dačo dajú rodičia, tak je to ešte jednoduchšie
cize tam sice su moznosti, ale aj ceny bytov uz nie su za 200 :/ tak sa to tak posuva podla mna cele