ahojte chcela som sa spýtať či aj u vas ked ste na strednej a chodite tam s niekym tak vlastne mate zakázané byť pri sebe? pretože mne sa dá choré že nás v škole ľudí, čo sú páry, tak nie je dovolené tam k sebe prejavovať city,a ak si spolu sadnete na nej
pre mna je to logicke. cmulanie na verejnosti je nechutne samo o sebe nehovoriac este na akademickej pode a druha vec, ze vas rozsadzaju aby ste sa venovali skole nie svojim pubertalnym polovickam. nie, nechcu vas oddelit lebo zu zli a neprajni
a btw u nas to nikto vyslovene nepresadzoval, zenechodil po skole a nestriehol na nadrzane pariky, ale nam samim sa zdalo blbe sa oblizovat alebo druzit na chodbe/v triede, cize tak
tak akože olizovať (bozkávať) sa to sa nepáčilo ani u nas na strednej, ked to niekto praktizoval na chodbe alebo v triede ......ale žeby párom nedovolili spolu ani sedieť to je trochu moc
oh, to mi pripomína strednú, večne mali učiteľky pripomienky k nám čo ma prirodzene rozčuľovalo, pretože sme sa neocucmávali, im stačilo proste len že stojíme vedľa seba
@10 presne toto! aj ja som to tak mala. len sme spolu kecali na chodbe, pripadne sa maximalne objali a uz hned dobehla jedna ucitelka ktora nas mala v zuboch a picovala do nas a pritom sme nic nekale nerobili
Wtf, poslala by som prislusny pedagogicky personal do pice, kebyze mi brani s niekym sediet, preto, ze spolu chodime
Mali sme nejaku formulku o tom, ze prejavy naklonnosti nepatria na pracovisko, co je myslim pochopitelne, ale taketo branenie kontaktu, ktory nie je vyslovene intimny, je absurdne.
..tak..my sme spolu sedieť mohli..nerozsádzali nás, pokiaľ sme nevyrušovali ...ale tiež sme sa nemohli za ruky držať a pod. :ehm: ale však na také máte čas mimo školu... alebo keď vás nik nevidí to chce ale šikovnosť!
no my sme chodilu spolu na rovnaku skolu ale nie do triedy, no a parkrat sa stalo ze sme isli po chodbe a drzali sa za ruku, a tiez viac ludi som tak videla a nikto nic, ale zase aby sme si niekde na verejnosti vymienali tekutiny to nie, iba objatie ked tak, a mali sme jednu profesorku ktorej vadilo aj to ale ine v pohode a tiez sa stavalo ze ja alebo on sme skoncili o jednu hodinu skorej, tak sme sa cakali tak ze bud bol on na mojej hodine alebo ja na ich, normalne v triede, ale dopredu sme sa spytali ucitela a sedeli sme spolu a nikomu to nevadilo...myslim ze to zalezi od ucitela
hej, mali sme veľa triednych párikov a tiež to dosť riešili. akože bozkávanie sa, držanie sa za ruky, sedenie si na kolenách, objatia.. dojebalo ma dosť že aj objatia medzi kamarátmi im vadili ale nikoho vyslovene neseparovali od seba za to, že sa s niekým ľúbi O.o a myslím, že je to pochopiteľné celkom, nejak som necítila potrebu sa voči tomu búriť ani ohradzovať, ale občas mi to fakt liezlo na nervy.
Prosím?! fú to neviem ako by som zniesol... najviac "intímnych" zážitkov mám práve zo strednej školy a neriešia to nejak moc.
Napríklad poviem jednu srandu čo sa stala teraz začiatkom ročníka 2014/2015 s jednou kamarátkou z prváku.
Nepriamo nás "pristihla" upratovačka keď sme mali príjemné chvíle schovaní na babských hajzloch . Nepriamo, pretože nás nevidela, boli sme zavretí (dajú sa tam zamknúť dvere na tých "kabínkach" alebo ako sa to volá) ale asi sme boli moc hluční, chúďa nás počula... klopala nám tam na dvere tak potom keď sme si mysleli že niekam odbehla sme rýchlo vypadli.
Ona tam stála na chodbe a keď sa pýtala že čo ste robili, kamarátka že "Zle mi bolo" a ona že "S chlapcom?!"
Doteraz sa na tom smejeme a vôbec sa to neriešilo. Takže u nás sú takéto veci v pohode našťastie.
Neviem ti povedať u nás v triede žiadny pár nemáme ale inak na chodbe zvyknem vidieť niekedy ako sa chalan s dievčaťom držia za ruky a tak... a mne to príde celkom v poho hlavne ak chalan alebo dievča nieje z mesta a vidia sa hlavne alebo iba v škole.
to je čo? katolícka stredná škola pre panny neočaté? veď až sa v kuse neoblizujete kade chodíte a nesedíš na ňom obkročmo stále tak by nemal s tým mať nikto žiadny problém
treba sa vedieť totiž aj správať v spoločnosti, nie jak opice po sebe loziť a dobre že rovno nesexovať pred ľudmi
Ja som mala kedysi trochu s týmto problémy.. učitelia mi začali kaziť známky a ták, stále nevhodné podmienky, či už v škole, aj mimo školy.. bolo to dosť nepríjemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Podľa spoločenského bontónu sa aj na spoločenských akciách páry rozsádzajú, lebo jednoducho tam sú kvôli niečomu inému.
Mali sme nejaku formulku o tom, ze prejavy naklonnosti nepatria na pracovisko, co je myslim pochopitelne, ale taketo branenie kontaktu, ktory nie je vyslovene intimny, je absurdne.
inak @12
Napríklad poviem jednu srandu čo sa stala teraz začiatkom ročníka 2014/2015 s jednou kamarátkou z prváku.
Nepriamo nás "pristihla" upratovačka keď sme mali príjemné chvíle schovaní na babských hajzloch . Nepriamo, pretože nás nevidela, boli sme zavretí (dajú sa tam zamknúť dvere na tých "kabínkach" alebo ako sa to volá) ale asi sme boli moc hluční, chúďa nás počula... klopala nám tam na dvere tak potom keď sme si mysleli že niekam odbehla sme rýchlo vypadli.
Ona tam stála na chodbe a keď sa pýtala že čo ste robili, kamarátka že "Zle mi bolo" a ona že "S chlapcom?!"
Doteraz sa na tom smejeme a vôbec sa to neriešilo. Takže u nás sú takéto veci v pohode našťastie.
treba sa vedieť totiž aj správať v spoločnosti, nie jak opice po sebe loziť a dobre že rovno nesexovať pred ľudmi