mam priatela z ineho mesta, ktore je priblizne 30km vzdialene a kvoli tejto vzdialenosti nemozeme by spolu cez skolu lebo nie je cas, tak uz asi 3 mesiace chodievame k sebe niekedy na vikendy. teraz to asi vyznie trapne ano uznavam ze moj problem
@ssnehulienka nehovorím, že sa vôbec nevídame cez týždeň, ked je volnejšie tak hej, ale nie je čas, on má školu aj ja mám školu a busy tiež nechodia každu chvilu
@florigera aj ty mozno stojis par metrov za dverami ked je ona na tom wc. nemozes to tak brat. je to proste prirodzena vec. ano, hanba tam spociatku je. ale... cim skor ju zacnes prekonavat, tym skor ju aj prekonas.
jeho matka v kuchyní rozhone nerozmýšla nad tým, že par metrou od nej sere jej nádejná družka a keby aj hej tak by mi to prišlo skôr strašne smiešne ako trápne (osobne si myslím, trápne sa cítiš iba preto že si nahováraš že ta situácia je trapná, pritom je to naprosto obyčajná vec, kvalitne sa vysrať
no dobre možno to troška trapné je, hlavne keď poriadne naložíš, potom spláchneš, no ovzdušie ostane kontaminované a na záver ťa na toalete vystrieda matka tvojho priatela, to už môže byť troška trapné, na záver však musím podotknúť že rozhodne to ako nakladáš na wc-ku, neovplyvní nijak nazor jeho matky na teba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ozaj lenivé deti...
Tak sa teraz zamysli... zješ niečo z čoho ťa dobre poženie a budeš zrovňa uňho.. Čo je väčšia hanba posrať sa či vysrať sa ?
pomôže na to len spraviť si z toho/zo seba srandu
@elemia no a potom vzápetí si spomeniem, že pár metrov za tými dverami stojí jeho mama
holka ty máš teda problémi...
jeho matka v kuchyní rozhone nerozmýšla nad tým, že par metrou od nej sere jej nádejná družka a keby aj hej tak by mi to prišlo skôr strašne smiešne ako trápne (osobne si myslím, trápne sa cítiš iba preto že si nahováraš že ta situácia je trapná, pritom je to naprosto obyčajná vec, kvalitne sa vysrať
no dobre možno to troška trapné je, hlavne keď poriadne naložíš, potom spláchneš, no ovzdušie ostane kontaminované a na záver ťa na toalete vystrieda matka tvojho priatela, to už môže byť troška trapné, na záver však musím podotknúť že rozhodne to ako nakladáš na wc-ku, neovplyvní nijak nazor jeho matky na teba...