Spoznala som ho len nedavno.Vola sa Tomas.Ma asi tak 19 rokov a je to strasne dobry clovek aj ked vyzera ako veelky drsnak.Je velmi zlaty a ... velmi chory.Ma rakovinu pluc.Rodicom to nechce povedat lebo ma strach ze ich to znici.Nechce sa liecit...neviem
je mi ho lúto, aj ja poznam jedneho chalana s rakovinou, zhodou okolností sa tiež volá tomáš, a tiez má okolo 19, má ale leukémiu a lieči sa. Zo svojov chorobou sa zmieril ale urobil všetko pre to aby sa vyliečil aj ked je jasné že sa nikdy uplne nevylieči a lekári mu dávajú asi 5 rokov života.
Mala by si toho svojho tomáša prehovoriť, mal by aspon skúsiť sa liečiť lebo pred takými problémami nie je možné nikdy utiecť. Asi sa bojí že zraní svojich blízkych. Ale nezraní ich ešte viac ked im to nepovie a po jeho smrti ostane vo vzduchu vysieť otázka "čo ak?"
Mal by to skúsiť, lebo niesť niečo také sam musí byť velmi ťažké.
hmm povedat to rodine. a povedat jednu vec. mas nas rad tomi? tak bojuj lebo mi ta mame radi a enceme o teba prist. mozno ho to prebere. predovsetkym velka podpora to je to hlavne co ho moze zachranit
Kasko : vzdy pri nom stoja jeho priatelia aspon ty najlepsi.Je to taky strasny dobracik a zlatucky chlapcek povedali mu to stotisic krat nech bojuje nech sa aspon pokusi no on si neda
nezavidim ti ak ti mam povedat ale fakt kto nebojuje nevyhra. kto sa poddava tak je len slaboch. v prirode vyhravaju len silny jedinci. mal by navstivit psychologa ktori by mu pomohol a nakoniec by tam siel na to liecenie
joj akoze dobre, mal by to urcite povedat rodine, nei ez zomrie a rodicia zhrozeni, ze mu nieco bolo...to nebude 2x najlepsie...ale mozno nechce bojovat, lebo si mysli, ze sa mu to vlastne nepodari vyhrat...a nechce vsetok cas, co mu ostava vyuzit na nejake liecby...tak si radsej uziva...vzdy sa da na veci pozerat aspon z dvoch uhlov
Ahoj no podla mna by si ho mala prehovorit na to aby o tej zhubnej chorobe povedal svojim rodicom kym nieje neskoro,lebo pokial mozu tak mu pomozu sa vyliecit z toho a ak nie tak aspon budu pri nom a pomozu mu moralne rovnako ako ty,pokial ho mas rada tak to urob,nielen koli nemu ale aj koli jeho rodicom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Mala by si toho svojho tomáša prehovoriť, mal by aspon skúsiť sa liečiť lebo pred takými problémami nie je možné nikdy utiecť. Asi sa bojí že zraní svojich blízkych. Ale nezraní ich ešte viac ked im to nepovie a po jeho smrti ostane vo vzduchu vysieť otázka "čo ak?"
Mal by to skúsiť, lebo niesť niečo také sam musí byť velmi ťažké.