Ja nechápem tým dissom na YT medzi Radikalom a GR. Čo sa stalo? A ako je to medzi Radikalom a Ideom? A tiež nechápem, že čo sa dialo v Trnave, či čo? Môže mi to prosím vás niekto vysvetliť? Aby som bola v obraze.
@zfetovanamucha = Nástenka na FB na Strapo-vom profily je celkom jasná po tom dissy , proste takto v skratke . Strapo sa s Radikalom nemajú radi lebo Radikal ho ohováral za chrbtom a to co sa stalo v Trnave bolo to že Strapo sa v Backstagy pohádal s Oteckom a zastal sa ho tam iba Zverina a Yaksha a ešte aj povedal na Spina že je fašista a podobne , počúvaj poriadne texty ..... a už sa to dávno nerozoberá
Radikal nahral diss na Bacila, v ktorom si obtrel hubu aj o Gramo Rokkaz, čo bola jeho životná chyba.
GR potom zdissovali Radikala, na čo Radikal (biedne) Odpovedal.
Na Radikalovu odpoveď GR odpéovedali znovu, a pozvali si aj Strapa a Radikala tým definitívne pochovali.
Radikal ale odpovedal znovu a...
Tým pádom sa pochoval ešte hlbšie....
Celá táto aférka začala jedným trackom od bacila, ale neviem ktorým, @dee99 možno bude vedieť
V podstate keď si tie tracky vypočuješ chronologicky, malo by Ti to dávať zmysel..
Teda:
Bacil - ???
Radikal - Legendárna Nula
GR - Intrigánske Dievčatká
Radikal - Na pravú mieru
Radikal - Separovaný odpad
GR+Strapo - Si zvonil?!
Radikal - Vypol si zvonček
Ako sa to vyvinie ďalej netuším, ale pravdepodobne už nijak, pretože odpovedať na posledný Radikalov diss má asi taký význam ako kopnúť do hlavy mentálne retardovaného.. Radikal tým zdissoval jedine sám seba
@dee99 to fakt? Kks novinka, to počujem prvý krát Som sa chcela spýtať na toho v tej maske v Si zvonil?! No, vidieť, že Dramatikz nepočúvam od samého začiatku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
..kvak..
ani neviem o čom točíš. asi o nejakej telenovele
Radikal nahral diss na Bacila, v ktorom si obtrel hubu aj o Gramo Rokkaz, čo bola jeho životná chyba.
GR potom zdissovali Radikala, na čo Radikal (biedne) Odpovedal.
Na Radikalovu odpoveď GR odpéovedali znovu, a pozvali si aj Strapa a Radikala tým definitívne pochovali.
Radikal ale odpovedal znovu a...
Tým pádom sa pochoval ešte hlbšie....
Celá táto aférka začala jedným trackom od bacila, ale neviem ktorým, @dee99 možno bude vedieť
V podstate keď si tie tracky vypočuješ chronologicky, malo by Ti to dávať zmysel..
Teda:
Bacil - ???
Radikal - Legendárna Nula
GR - Intrigánske Dievčatká
Radikal - Na pravú mieru
Radikal - Separovaný odpad
GR+Strapo - Si zvonil?!
Radikal - Vypol si zvonček
Ako sa to vyvinie ďalej netuším, ale pravdepodobne už nijak, pretože odpovedať na posledný Radikalov diss má asi taký význam ako kopnúť do hlavy mentálne retardovaného.. Radikal tým zdissoval jedine sám seba
si zlatunky, ale o Ideovi neviem nic ale viem, ze si to myslel dobre a som rad, ze mi na birdzi tvoris povest hiphopera
Cesta polovníka???
A prečo Idea začal dissovať na Radikala, veď spolu mali veci..?
A inak ďakujem @wewo , @schizoofrenik a @pubertslatinocelny
@zfetovana mucha aký idea? však idea je radikal len sa premenoval
Takže je to len prekrútené