záleží,či to robí za peniaze alebo ide proste s každým...ale inak...je mi to jedno,nech si ide aj s pouličnou lampou nemám dôvod niekomu nadávať za to,ako žije,pokiaľ sa to netýka aj mňa alebo sa ma to nejako nedotýka.
@lawey hej. Keby si vedela, čo všetko o tom je zaznamenané Napr. v starovekom (teraz nvm, v kt., či v Chamurapiho, či kieho frasa) zákonníku je zaznamenané, že žena, kt. spí s viacerými chlapmi za peniaze sa volá prostitútka a žena, kt. to robí zadara, je kurva
@lawey toto ani nie je rozdelenie. Zo starovekého Grécka pochádza aj slovník, kt. obsahuje 74 pomenovaní pre ženské prostitútkya 60 pre mužských prostitútov. A o rímskych ani nehovorím (napr. putae - to boli prostitútky, kt. mali pracovné miesto pri studniach )
A nechci vedieť, čo študujem Bo si to začneš dávať dokopy s týmto predmetom a to nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale i fľandra znie dobre
@titusik dejiny prostitúcie?
A nechci vedieť, čo študujem Bo si to začneš dávať dokopy s týmto predmetom a to nechcem
mňa napadla len sexuológia je to? či?
Nie, ale tiež je to interpersonálne Študujem učiteľstvo