ja zase idem pozriet kadejkach znamych na Kysuce,tesiim sa moc.. a aj rodicia tam pojdu na xatu,s rodicmi jedneho z kamosov...a tak aj tam dsa stavime,asi tak rozne...
@Radiophonic Prepáč, zabudol som, že ty nie si oboznámený s takýmito novými tínedžerskými názvami Východného Slovenska.
Na dome, na byte, znamená, že jeden z kamarátov odkopne rodičov na nejakú dedinskú veselicu, tým pádom mu poskytnú volný priestor, nehnuteľnosť (spomínaný dom, alebo byt).
Náš kamarát nezaháľa a pozýva na silvestra do spomínanej nehnuteľnosti ľudí a robí tam s nimi rôzne krajšie aj škaredšie veci.
Isteže si pomohol, je to v tebe. Ale pozastavil som sa nad tým, čo robí váš kamarát. Pozýva do nehnuteľnosti ľudí a robí tam s nimi rôzne krajšie aj škaredšie veci. Dúfam, že pri tom pohlavie rozoznáva?
@Radiophonic Kdeže, ja silvestra trávim na homosexuálnom swingers byte, výkaly, semeno, moč a rôzne iné tekutiny lietajú všade naokolo. Na nový rok si tiež pripíjame semenom, to by sme neboli my fiškovníci.
nadherny silvester.. sam doma.. asi si pustim dajaky dobry film, dam si cervene vino a potom pojdem spat.. vyznam silvestra sa prehana.. celkovo a tie delobuchy.. PRISERNE. Teraz je dajaka charitativna akcia ze miesto delobuchov prispiet na dajake sirotince a podobne... to sa mi zda ako krajsi vstup do noveho roka. a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Rád by som sa pripojil. Je to drahé?
@Pernik
Ale vraj bude dosť chladno, bolo by rozumnejšie byť v byte alebo v dome.
Nič zásadné, iba hra s predložkami.
Na dome, na byte, znamená, že jeden z kamarátov odkopne rodičov na nejakú dedinskú veselicu, tým pádom mu poskytnú volný priestor, nehnuteľnosť (spomínaný dom, alebo byt).
Náš kamarát nezaháľa a pozýva na silvestra do spomínanej nehnuteľnosti ľudí a robí tam s nimi rôzne krajšie aj škaredšie veci.
Pomohol som?
Isteže si pomohol, je to v tebe. Ale pozastavil som sa nad tým, čo robí váš kamarát. Pozýva do nehnuteľnosti ľudí a robí tam s nimi rôzne krajšie aj škaredšie veci. Dúfam, že pri tom pohlavie rozoznáva?
A toho som sa bál... , že ti nie je hanba! Myslel som si, že si počestný chlapec.