horšie než ako som si ho naplánovala. počasie mi zmarilo takmer všetky plány,ale ak toto všetko odrátam,tak som zatiaľ spokojná ale z augustu toho musím vyťažiť viac!!
Ja som vseobecne clovek lenivy s malo kamaratmi cize na mna je toto leto asi ok. co som zazila.... bola som pat dni v kuse u priatel a co bol iasi najlepsie dni zatial z prazdnin. nejakych tych pat dni boli na slovensku rodina s ameriky cize to som bola nonstop zamestnana detmi... co bolo fajn... stravila som jeden fajn den s kamaratom... dalsi den s dalsim kamaratom... takto povonku obcas s kamaratmi no... jednu noc v meste... a to je asi cele.... chcela som ist na punkaci detom ale nevydalo..........
chystam sa ist na tyzden vola sa to ze ltna akademia discover. neco ako seminare podla vlastneho vyberu... debata, psychologia, ekonomia, pravo, politika,... vela tam toho je. chystam sa... dufam, ze priatle pride k nam na par dni... chystam sa ja tam... dufam ze spravime nejaky vylet spolu.... zajtra idme na opekacku... no... s kamaratkou na moju chatu, ku tej kamaratke na oslavu narodenin... a tak. dufam, ze to bude este dobre leto lebo zatial t nebolo nic uzasne
no jak vzdy dovolenka,potom pridem,party,spim,jem,party,spim,jem,dalsia dovolenka,pridem,spim jem,party a cely august potom cvicim ako taka ..... .....a este milujem si citat knihy v uprsane dni a noci...
Main plan bol nájsť si brigádu, čo sa nepodarilo...Kym bolo teplo chodila som sa kupat, ked uz teplo nebolo bola som vonku s kamaratmi/chalanom. Party nic, jebat cele kluby a alkohol...Na dovolenku idem so chorvatska na tyzden o tyzden s rodicmi a bratom. Nepustili ma na toto je hiphop, takze ma urcite nepustia ani na be free a uz vobec nie s chalanom a este jednou babou a chalanom z nasho hoodu do chorvatska na dalsie 4 dni
ja som sa na toto leto neskutočne tešila, preto sa z neho teším a vytešujem
to minulé som totiž celé strávila učením, takže som bola rok bez leta.
v júni som zoštátnicovala a odvtedy si vážim každý jeden deň bez učenia
síce pracujem, ale to si myslím patrí k letu, inak keď mám voľno sme vždy niekde vonku, na bicykloch, výletoch, keď bolo pekne na kúpalisku, alebo v senci. boli sme v prahe, v auguste sa chystáme tiež niekam "mimo".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
chystam sa ist na tyzden vola sa to ze ltna akademia discover. neco ako seminare podla vlastneho vyberu... debata, psychologia, ekonomia, pravo, politika,... vela tam toho je. chystam sa... dufam, ze priatle pride k nam na par dni... chystam sa ja tam... dufam ze spravime nejaky vylet spolu.... zajtra idme na opekacku... no... s kamaratkou na moju chatu, ku tej kamaratke na oslavu narodenin... a tak. dufam, ze to bude este dobre leto lebo zatial t nebolo nic uzasne
A prázdniny sú super.
Vlastne momentálne trochu žijem sťahovaním, s mamčou sme sa presťahovali k jej frajerovi. Všetci už majú všetko na poriadku, len ja musím byť posledná
Pekné leto Najkrajšie.
to minulé som totiž celé strávila učením, takže som bola rok bez leta.
v júni som zoštátnicovala a odvtedy si vážim každý jeden deň bez učenia
síce pracujem, ale to si myslím patrí k letu, inak keď mám voľno sme vždy niekde vonku, na bicykloch, výletoch, keď bolo pekne na kúpalisku, alebo v senci. boli sme v prahe, v auguste sa chystáme tiež niekam "mimo".
jednoducho si to voľno vážim nuda nehrozí