Prídem domov, spravím si niečo pod zub, idem spať , poprípade tréning a od 19:30 som do 21. v posilke...klasika piatok ...musel som sa vzdať piatkového flákania ak to chcem niekde dosiahnúť
v piatok vecer vacsinou len doma regenerujem aby som bol v sobotu plny energie popripade trening ked je prelozeny zo soboty... cize pohodicka leharo pri notebooku hudba, filmy, knihy. V lete zase cely vecer zavrety v garazi popripade relax na hradzi (korcule, behanie)
väčšinou doma, zababušená v perinke s noťasikom na bruchu a surfujem niekde po nete... Niekedy sa idem niekam zabaviť, alebo sadnúť do najbližšieho baru!
piatok prídem z intráku, vyjem všetko čo máme, sadnem k pc a pozerám filmy a nijako ma moc nedeprimuje že nechodím von.... aspon ma nikto neotravuje a ja si po piatich dňoch môžem vychutnať klídek...
@thiness kks tolko uprimnosti, no ale asi aj viem o com hovoris, najviac sa mi tlacia slzy do oci ten piatok ked zavolam 20 ludom a pocujem len vyhovorky
keď som doma neexistuje žeby som piatok nešla do mesta, lebo som doma zriedka. do baru, k niekomu domov, v poslednom čase autom chodím, takže povoziť niekoho, skočiť do tesca pred záverečkou, hocičo.
keď som brne mám piči, buď ku kamarátovi filmy pozerať, do posilky, alebo si sedím doma a pozerám seriále a pijem čaj a pražím hranolky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a inak kamarati, alebo film, alebo serial, a tak. alebo si urobim domáce spa a staram sa o seba.
nemam s kym chodiť von
ale ak sa podari tak party hard u kamošky.
Potom sa snažím nejako sa zabaviť - čítam, píšem, niečo pozerám.
+teraz už X-té raz pozerám tú "scénu" s K.
alebo len popíjam obľúbený čaj, ležím v posteli s noťasom a čítam na nete nejaké zaujímavé články..ako aj teraz..
no...robil som bakalarku, hral football managera a idem pozriet nieco od hitchcocka
ale tak napr posledny piatok som bola v emste
keď som brne mám piči, buď ku kamarátovi filmy pozerať, do posilky, alebo si sedím doma a pozerám seriále a pijem čaj a pražím hranolky.
no..
dnes som mala možnosť iisť na Xindla...samozrejme sa to zosralo, ako vždy :/
Alebo ohováračky.
Hneď po spevokole fejsbučik.