@hnisavica prestan mi nadavat si ty ano !!!!!!!! Som od teba staršia ano !!!! takj sa nestaraj !! ano ? !!!!!! si krpaty !!! ano ?? !!! si sprosty ano ?? !!!!! si ´debil ano ?? !!!
počúvam hudbu, zaháňam si na internete sluchátka, pozerám recenzie na tie sluchátka ktoré sa mi oplatia kúpiť a nie že po mesiaci mi jedno sluchátko prestane fungovať lebo to ma celkom vytáča...
@martin093 ja tie štuple bohužiaľ v ušiach neznesiem tie sluchátka, čo som mala posledných 5 rokov som mala tiež také špeciálne tvarované a aspoň si ich nikto odo mňa nechcel požičiavať
@alohomora každý víkend si robím nové aby som sa uistila že som sa nezmenila na slizolinčanku... no ale keď ťa hodil do Gryffindora tak si v chrambomile, nie?
pozerala som s frajerom Prisoners a revala pri tom, potom sme počúvali live koncert Queens of the Stone Age a pri tom som tak inak revala , potom som revala od bolesti, keď mi môj žiarlivý kocúr takmer odhryzol ruku a teraz sa vytešujem, že môžem o hodinu dlhšie spac
bol som na pivo s kamošmi a potom u kamošky sme pili trochu víno a hrali karty a rozprávali sa o všeličom možnom po dlhšej dobe fakt fajn večer, prekvapivo novotvarový
a bol osm u nej 6 a pol hodiny? hh no fajn sranda, rýchlo to ušlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
>
A k téme: Vyžieram koláč
!!!
od doby cca pred piatimi minútam ho trávim tým že ľutujem že som sa dneska vôbec zobudil.
Dobre som spravil keď som ťa hneď blokol
Práve som chcel napísať že to nestojí za to
@ps102 kebyže je aspoň vtipný ten troll tak why not
@sveter neboj sa, nejaké veci som tam dnes nahrabkala
Počúvam hudbu a popritom organizujem jednu párty.
super večer pre mňa
A ty čo robíš?
@martin093 som na tom podobne
a bol osm u nej 6 a pol hodiny? hh no fajn sranda, rýchlo to ušlo