Tak napríklad či chodíte každý víkend na chaty,do barov, na diskotéky alebo idete na pivko ?
Ja napríklad raz za čas idem niekde sadnúť alebo na chatu ale nie každý víkend.
skoro každý piatok niekam sadnúť, byť v meste až do večera a proste trošku si oddýchnúť po celom náročnom týždni
a soboty väčšinou trávim doma a to športom alebo oddychom
nechodím a nikdy som nechodila každý piatok, sobotu na nejakú akciu ..... z času na čas mi padne super zabaviť sa do ranných hodín, vyblázniť, posedieť s partiou a aj to potrebujem na taký reset ...občas ešte nejaké pivko večer v meste - a to ani piatok nemusí byť ....
dosť často trávim piatkové večery doma a žiadnu tragédiu z toho nerobím - buď takto na nete, pustím si film, čítam si, niečo fajné si varím, upracem si skriňu etc.
väčšinou som rada, keď idem v piatok/sobotu niekam von do spoločnosti, alebo posedieť si večer aspoň s jedným kamarátom....niekedy sa to však nepodarí a tak sedím doma a čítam si, som na nete, pozerám telku, alebo si kreslím
Piatky uz nijak extremne kedze v sobotu mam skolu a soboty som travila s byvalym a teraz uz len nostalgicky sama so sebou a nejakymi omamnymi latkami pri streame mojej platonickej lasky
momentálne som rada, že je piatok a že mám pred sebou víkend, pozrela som si Milujem Slovensko a idem asi pomaly spať
a nikdy som nemala potrebu byť každý piatok niekde vonku, na pivo idem aj cez týždeň ak nie som dlho v robote
posledné piatky trávim tak, že keď prídem večer z tréningu, idem si do mesta s kamošmi sadnúť na jedno, pokecať a dem domov.... len málokedy strávim čas v baroch alebo na disotékach do ranných hodín
ako sa pritrafí, nerozlišujem medzi piatkom a ostatnými dňami. ale keď sa tak nad tým zamyslím, v poslednej dobe mám dosť nabité soboty (koncerty a tak), ale to je skôr len náhoda
@teodor224 moja reč, ale bohužial ja takých poznám málo.. všetci v mojom okolí su ožrani, a ja kokot vždy len upratujem/zachraňujem.. čo by som za to dal, mať takých kde nepotrebujes alkohol :/
tak kedze uz som vysokoskolacka,tak to je asi tak, ze vacsinou ak som doma, tak ideme vonka skamaratmi a opijeje sa (dnes) a ak som na intri v brne tak sedim na intraku, lebo tak tam part bavaju stredy utorky... ale tak, dakedy ani ked sm doma nikam nejdem
ako sa naskytne príležitosť ... ak je ísť s kým a kam tak idem ... ak nie tak sedím doma a vymyslím si alternatívny program, buď sip ozriem nejaky film alebo neviem niečo hh
V piatok mam taky športový deň poobede, zameskavam pohyb, co som cez tyzden zanedbala . A potom večery travim zvycajne s priateľom, ideme kunnam, ku nim, kukame film, pozerame stare fotky, rozpravame sa a uz len tak lezime unaveni z celeho tyzdna.. Hráme sa so psom, jeme dobrotky a tak je nam fajn. Mam rada paatky.
A potom soboty mam pracovno upratovacie a poobede idem vzdy do roboty frajovi zaniest obed a soboty na vyletiky chodime obcas, a aj sa učím obcas.
Každý piatok v októbri (okrem budúceho) som si zapísala brigádu
Soboty mám doobeda tiež pracovné (okrem tejto),poobede pečieme s kamoškou alebo ideme s partiou von, alebo s rodinou na chatu,alebo sa učím,alebo idem pozrieť starkú,alebo kukám seriál dáky...
no momentáln e ani nevnímam aký je deň, kedže jediný deň kedy mám voľno je utorok a inak celý týždeň makám... ale keď som doma tak piatky/soboty večer buď robím,alebo som niekde vonku.. malokedy sa stane, že som doma, nerada som doma večer
každý piatok idem do mesta aspoň na tie dve pivá, či už s partiou alebo známymi. keď sme na tom finančne trochu lepšie si spravíme tour de bary a chodíme po podnikoch, všade niečo popijeme, s niekým sa stretneme a vraciame sa domov za svitania. tiež milujem koncerty a chatovice a bytovice a oslavy a v lete samozrejme stanovačky, festivaly a opekačky, zbožňujem nočný život, som taká sovička piatok pri pive beriem ako odmenu po celom týždni, príležitosť si sadnúť s kamarátmi a pokecať si, že čo nové a hlavne úplný relax. a samozrejme nie každý víkend je možnosť vyložiť nohy a chillovať do nedele. túto sobotu zasvätím biológii a francúzskemu realizmu bohužial
Dobre sa nafajcit,vypit flasku rumu,stiahnut aspon ciaru. Potom sa vydat do mesta, po baroch,ked sme,som,uplne v pici, tak niekedy skoncim aj v bordeli a myslim si,ze som v bare.Obcas sa strhne nejaky ten konflikt, nevyvolavam ich, ale ked uz k tomu dojde, tak preco si to neuzit. Ak sa pritrafi nejaka holka, je to este lepsie.A ked sa mi podari neskoncit v klietke na policajnej stanici a ked sa zobudim do dvoch dni vo vzdialenosti do 5km od domu, som rad.
Netreba sediet doma na riti, pretoze kazdy den moze byt posledny a ja urcite nechcem, a vlastne ani nebudem, lutovat pri umierani, ze som si kurva nic neuzil.
och, tento nesprávno-relačno-morfémový skvost som skoro prehliadol
v piatky a soboty večere trávim rovnako, ako v iné dni, dokonca by som povedal, že rovnako trávim aj obedy, raňajky a ostatné jedlá... môj gastrointestinálny trakt nediskriminuje, nerobí rozdiely
@antifunebracka je to magické ..len všetci pozerajú same horory ktore su často v lesoch a potom sa boja.. Ved v noci v lese nikto nie je len zvierata praveže viac by som sa bála cez deň
Piatky/soboty najradšej trávim do rána na housových alebo dnb akciách a pod. ale nie vždy je s kým.. :/ občas len ideme do mesta si sadnúť alebo kúpime fľašu a ideme na byt, a podobne.. to je tiež fajn. Vlastne sa dá spojiť všetko dokopy o 21-22 ísť do mesta/na byt/von piť atď a o 1-2hej na akciu to je asi najlepšia kombinacia
Deskovky a film/seriál v dvojici. A nielen piatky a soboty. Deskovky sú moja veľká závislosť. Bola by aj vaša, keby ste zakúsili úžasnosť tejto konkrétnej: » www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra... Už je to niekoľko mesiacov a závislosť nejaví známky oslabovania intenzity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a soboty väčšinou trávim doma a to športom alebo oddychom
dosť často trávim piatkové večery doma a žiadnu tragédiu z toho nerobím - buď takto na nete, pustím si film, čítam si, niečo fajné si varím, upracem si skriňu etc.
nerobím toho tragédiu. si tu sedím a počítačom, žerem, pozerám seriály a sledujem ako priberám.
a nikdy som nemala potrebu byť každý piatok niekde vonku, na pivo idem aj cez týždeň ak nie som dlho v robote
keď je u otca, tak som väčšinou odcestovaná....
A potom soboty mam pracovno upratovacie a poobede idem vzdy do roboty frajovi zaniest obed a soboty na vyletiky chodime obcas, a aj sa učím obcas.
Soboty mám doobeda tiež pracovné (okrem tejto),poobede pečieme s kamoškou alebo ideme s partiou von, alebo s rodinou na chatu,alebo sa učím,alebo idem pozrieť starkú,alebo kukám seriál dáky...
Netreba sediet doma na riti, pretoze kazdy den moze byt posledny a ja urcite nechcem, a vlastne ani nebudem, lutovat pri umierani, ze som si kurva nic neuzil.
velmi rada sa piatky soboty večer učím .D rebelia voči stereotypom...
a už som dohodnuta ísť o hodinu na nakup potravin .D
ale nepopieram, v tomto obydli sučasnom vikendovom to ide bardzo ťažko
v piatky a soboty večere trávim rovnako, ako v iné dni, dokonca by som povedal, že rovnako trávim aj obedy, raňajky a ostatné jedlá... môj gastrointestinálny trakt nediskriminuje, nerobí rozdiely
@nessia v noci v lese? to musi byt strasidelne!