predstavte si situaciu ze sa vam hrozne paci chalan...a je strasne velka sanca ho zbalit a vasa kamartka vas esthe podporuje v tom aby ste sa s nim dali do kopy.....lenze vam tho nikdy nevide thak ako cete.....po par tyzdnoch sa zblizovania a skamaratenia
Hovadina. keby tak on lubil teba tak by ju nechcel. takze abosrudnost. zablit... pravdepodoben sa tomu chalanovi pacila ta a nie ty a viac sa priklanal k nej ko k tebe. inak ak by mal radsej teba tak by sa nencheal opantat. ale to je len moj nazor
bolo to od nej svinstvo a skutocna kamoska by to nespravila. Ale ten chalan ti tiez zato nestal a uz vobec teraz nestoji, lebo mohol sa sam rozhodnut, s ktorou z vas chce mat nieco viac.
ja mam takych kamosiek neurekom a aj moja naj.kamoska mi toto podobne spravila...akoze treba si odpustat ano uz som jej dpustila ,ale nikdy jej to nezabudnem.
mne sa tiez dost dlho pacil jeden chalan, s ktorym som sa kamaratila. zaciatkom minuleho leta ma zacal balit a uz to vyzeralo dost nadejne. potom spoznal moju naj kamosku a zacal balit ju a ona sa nechala! potom spolu zacali chodit a zo zaciatku ma to dost zobralo, ale potom som si povedala, ze taky chalan, co jeden den bali mna a druhy moju kamosku mi za to nestoji. pocas leta som sa dost zblizila s jednym dobrym kamaratom. vedeli sme sa o vsetkom porozpravat a bolo nam spolu fakt dobre. potom sme sa na jednej garden party u kamarata dali dokopy a sme spolu uz 14 krasnych mesiacov. ta moja kamaratka sa s tym chalanom prednedavnom rozisla. vlastne to bolo vzajomne, ale on sa k nej spraval ako keby sa za nu hanbil, nikam s nou nechodil, boli spolu stale len v jeho aute a sexovali. ale to bolo asi tak raz za tyzden. ona ho fakt lubila, ale uz to nevedela znasat a bola z toho dost nestastna. co z toho vyplyva?
pre jedneho chalana sa svet nezruti a ked si nieco zacne s tvojou kamoskou, tak ta caka niekto lepsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ak zisti ze je to magor,aspon ta od neho ochrani
sa tebe niekto pacil strasne moc, a chcela by ho tvoja priatelka, ze tiez by si dala skorej na city.
Lasku tak lahko neovplivnis. A mozno to laska ani neni. Ale inac ako neviem co cakas od 15 rocnej kamaratky s keru pravdepodobne este plieska puberta.
pre jedneho chalana sa svet nezruti a ked si nieco zacne s tvojou kamoskou, tak ta caka niekto lepsi