Moja predstava je asi takáto: » www.tamupua.cz/index.php... (ten obrázok úplne hore teda hlavný obrázok). Ako niečo takéto spraviť? Pozadie by som ako tak vedel no chcel by som tam pridať aj orezaný (aby tam bola len tá mačka a nie aj s pozadím na ktoro
Ale však on nám to dáva len na osvetlenie, že chce pozadie a na to niečo orezané
Toto dokáže každý program, ktorý pracuje vo vrstvách (budem sa opakovať, ale vždy píšem GIMP, ani nepoznám zas tak veľa programov, aj je zdarma...). Do jednej vrstvy dáš svoje pozadie, do druhej obrázok (v tomto prípade mačku) a orezávať môžeš viacerými spôsobmi: buď proste vymažeš pozadie gumou (v týchto programoch ti tam neostane biela, ako napríklad v skicári, ale vymaže sa to), alebo použiješ krivky, alebo tzv. Lasso tool. Keď si stiahneš nejaký program a trochu s ním poskúšaš, tak pochopíš, ja len, že čo tam máš hľadať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ani mne sa to akosi nezdá, to má od kvalitného designu veľmi ďaleko
Toto dokáže každý program, ktorý pracuje vo vrstvách (budem sa opakovať, ale vždy píšem GIMP, ani nepoznám zas tak veľa programov, aj je zdarma...). Do jednej vrstvy dáš svoje pozadie, do druhej obrázok (v tomto prípade mačku) a orezávať môžeš viacerými spôsobmi: buď proste vymažeš pozadie gumou (v týchto programoch ti tam neostane biela, ako napríklad v skicári, ale vymaže sa to), alebo použiješ krivky, alebo tzv. Lasso tool. Keď si stiahneš nejaký program a trochu s ním poskúšaš, tak pochopíš, ja len, že čo tam máš hľadať.