ako také veci ako neprísť v rifliach a minike a a hovoriť priamo, nahlas a snažiť sa nebyť nervózna sú samozrejme... no aj tak nemusíš uspieť lebo sa treba zapáčiť tomu, kto s tebou robí pohovor a... no niekedy to nie je ľahké
úspech spočíva v príprave. vyhľadať si čo najviac o firme do ktorej ideš, pozícii o ktorú sa uchádzaš. pripraviť si fakt dobré odpovede minimálne na nasledujúce otázky:
- kde sa vidíš takto o desať rokov?
- čo nám môžeš ponúknuť, v čom si lepšia od ostatných kandidátov?
- aká je tvoja najlepšia a najhoršia vlastnosť?
- aké finančné ohodnotenie si predstavuješ?
nuž a následne si pripraviť pár vlastných otázok ktoré položíš keď ťa vyzvú. tvôj záujem o prácu musí byť očividný. doslova sa musíš tváriť, že práve toto a teraz je tá pozícia po ktorej si vždy túžila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Mám veľké skúsenosti, už som pracoval vo veľa firmách, teda nie že by ma vyhodili, éééé, to je jedno.... heh.
a ináč » kariera.zoznam.sk/sk/se/100327/Pr...
- kde sa vidíš takto o desať rokov?
- čo nám môžeš ponúknuť, v čom si lepšia od ostatných kandidátov?
- aká je tvoja najlepšia a najhoršia vlastnosť?
- aké finančné ohodnotenie si predstavuješ?
nuž a následne si pripraviť pár vlastných otázok ktoré položíš keď ťa vyzvú. tvôj záujem o prácu musí byť očividný. doslova sa musíš tváriť, že práve toto a teraz je tá pozícia po ktorej si vždy túžila...