@greenbunny no veď to .. tam ide len o to, že sa celkom bojím ísť stopom sama ... a tie agentúry sú dosť slabé, jediné čo som našla bolo » www.prostaff.sk/... a tam bolo .. nič ..
a mám tam pár známych, ale to väčšinou len mladých, že ešte o práci moc nesnívajú ..
veru už nie, nie z OH budem vyčerpaný a ja potrebujem klid, ak by tak na nejakú chatu s jazierkom a na boso behať po rannej rose a nočne kúpanie na adama, tak to ešte ........filip
@majo Paríž je nádherný, ale ak chceš aj niečo vidieť, nie len behať ako s mrľami v zadku od jednej pamiatky k druhej, s tým, že na konci si nebudeš pamätať nič absolútne, tak ti víkend nestačí ..
@tomas ze by birdz konecne investoval do marketingu a objednal "birdz bus" na ktorom by sa sikovnych 50 bz-akov, odviezlo do francuzska kuknut pariz a ine?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
vlastne clovek nikdy nevie...
ak ja by som šiel hneď ale asi to ostane len v rovine chcenia
a brigádu by bolo naj riešiť cez niekoho známeho tam, inak ti už len agentúra ostáva
a mám tam pár známych, ale to väčšinou len mladých, že ešte o práci moc nesnívajú ..
tí mladí nemajú rodičov alebo dákych známych čo by ti vedeli pomôcť?
a to si celkom neviem predstaviť, že by zháňali robotu nejakej cudzej holke "z východu" ..
no veď práve niekto z cudziny že chce vyskúšať život vo fr, prácu a tak =D
@murcatko skvelý nápad