Hey hou čaute ľudia tak ako sa Vám darilo zatiaľ za tieto 3 dni na prijímačkach na UK. Aký výsledok ste mali zo všeobecného a na aký odbor sa hlásite ?
ahojte ja mam 380/500 vseobecny..a franina 201/250...a hlasim sa na rumuncinu portugalcinu a na francuzstinu portugalcinu...a v prvom rade chcem ist na rumuncinu
Hlavne sa chcem dostat do politiky, možno niečo viac. Napr. taký Lipšic alebo Monika Flašíková vyštudovali túto školu. A s politologiou sa dá uplatniť aj vo verejnej správe atd.
@misulkag no práveže ja som si to pozerala na stránke školy a tam nič o tom, že by brali známky z maturitného vysvedčenia nepíšu . Teda ak sa bavíme o filozofickej komenského .
V podmienkach prijatia sa predsa píše, že "FiFUK v prijímacom konaní nezohľadňuje výsledky stredoškolského štúdia, ani maturity" . Maturitne vysvedčenie musíš mať na každej VŠ, ale známky z neho na FF nezohľadňujú .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
BTW kolko je plny pocet bodov za ten vseobecny test??
ináč @fluptak @misulkag tie príjímačky ste mali kedy ?..a neveite náhodou o niekom kto bol v stredu na príjimačkách a mal niečo iné ako psychológiu ?
@fluptak čo si objavil na ich webstránke ?
» iuridica.truni.sk/...
Informácie pre študentov => VÝSLEDKY prijímacích skúšok (tam som prijatý, tak snáď )
ale dík za opýtanie