Fíha, tak to si vôbec nepamätám. Akurát viem, že keď mladší brat behal holý po dome, tak ho dedo furt strašil, že pôjde po nožnice a odstrihne mu pipio. Takže pamätám si iba pipio.
Prečo keď si čítam tieto komenty vybavia sa mi miesto vtipných detských pomenovaní akurát dospelí slizkí chlapi niekde na zoznamkach?
Jediné čo ma nepoburuje je asi pipík
Môj tatino vymyslel básničku, ktorá bola veľmi vtipná a začínala slovami "chcel by som sa vysrať, nemám riť"... Žiaľ ďalej si nepamätám, ale bolo tu super, hrozne ma to bavilo Malo to pointu a vôbec všetko. Inak môj tatino bol vtedy šéfredaktor v Markíze, neskôr pracoval dlhé roky na zastúpení európskej komisie, neskôr ako poradca premiérky, ale humor mu nechýba doteraz
@azizi moji to spievali takto:
"Nemôžem sa vysráť
nemôžem sa vysráť
nemám riť.
Preto musí hovnó
Preto musí hovnó
Vo mné hniť.
Teraz budeš hovnó
Teraz budeš hovnó
Banóvať.
Kúpim si ja krtá
ten mi riť prevrtá
budém srať"
Krásna pesnička
@aventine žeby to teda nebolo jeho autorstvo, ale známa populárna slovenská pieseň? Musím sa ho spýtať na to Ja si už fakt ten zvyšok nepamätám, ale niečo o vŕtaní tam tuším bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Všetci to volali tak?
a potom pipík
a na ženské pohl. orgány si nepamätám
Kako
Vagina- cika
Penis- pipík
Pipík
Kakanica, hovienka, cikanica
Kaka
Pišu
Jediné čo ma nepoburuje je asi pipík