Tipujem, že táto diskusia tu už určite bola, lebo býva často na iných fórach. Ale rozhodol som sa, či túto tému znova neobnovím. S mojimi rozmermi "tam dole" som zatial nááádmerne spokojný, myslím si, že to mám asi po mojich 2 metrovych predkoch. Hmmm, ne
Uvedomte sa chlapci ! Pametám si ešte na základnú. Keď ma chcel niekto akože "pojebať" vychvaloval sa na velky KKT atd.. Neskutocne som takých chlapcov nenávidela a este k tomu, fakt si myslíte, že ženám na tom záleží ?? .. No vlastne mne ano ale skor aby bol menší než väčší hoperpohroma ma pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ak máš problém nájsť si spodnú bielizeň, tak si poupratuj skrinku, lebo tam máš asi bordel
dufam ze ti kazdy rok narastie este aspon o 1 cm a ziadna normalna baba ti neda lebo ich to bude boliet
Tvoj Grga Pitic
» www.vysemnesmite.cz/temp/guts.pdf...
co v 13 rokoch chces robit s tym ohonom??
ved cim dlhsi, tym sa viac nahonis
hovori ti nieco vyraz: zajazdena draha?
spoluziaci su v tomto na lepsom. menej sa "najazdia"
myslíš, že si to ten Roman prečíta? .............filip
@13
ešte sa ho nauč ovládať, lebo to je miliónkrát dôležitejšie... keď nechceš, aby dievčatá s tebou trpeli. (ach)
....FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU... kvalita...
uf
@roman103 - gratulujeme, tak si sa pochválil. spravilo ti to radosť?
Práve som prišiel o bránicu. To čo za dialógy tam vediete.
áno, všetci chápeme, že si sa chcel pochváliť...