vacsinou vobec, ale obcas to ma take vykyvy, ze som to spriemeroval na 3. moj terajsi projekt ma sice vela pozitiv, no OBROVSKYM negativom je, ze fungujeme v dost chaotickom prostredi. ciastocne za to moze organizacia a manazment (to sa ale da riesit, ak na meetingoch dost intenzivne picujem), ciastocne budget, no vysledkom je, ze mame hrozne malu kapacitu na testovanie. ak sa daco dakde skurvi, tak je to pruser.
prednedávnom to bolo 5, ale nechala som to, lebo som nebola na správnom mieste a navyše v mojom ponímaní to bolo pod úroveń, sralo ma to, že niektorí ľudia to prirovnávali k prostitúcii, blbé poznámky od klientov a pod. teraz mám super prácu, síce trochu stresujúcu - možno tak 2, ale viem, že je to užitočné a robím, čo som vyštudovala
Skoro vôbec, keďže momentálne robím obyčajnú predavačku v obchode, kam skoro nikto nechodí akože mnohí sú takí, že mám doštudovanú VŠ, mohla by som robiť niečo "na lepšej úrovni", ale po tom, čo ma posledná práca dostala na psychiatriu a znova do ťažkých depiek, nie, ďakujem.
Práca je jedna z mála vecí čo ma práve nestresuje takže tam chodím vypnúť akurát sa nedá vypínať tak často ako by som potrebovala lebo potom nespím a to mi už prepína aj fyzicky
stresuje ma na nej to, ze nemam fixny pracovny cas, niekedy proste robim viac ako je na papieri
casto sa nieco meni, aj v ramci mojej role
tiez to ze mame toho viac naraz na com pracujeme
- na druhej strane, mam tam ludi ktori sa ma pytaju ako sa mam a zaujimaju sa o to ako sa citim, viem ze sa pracuje viac aj na mental health a budeme mat aj odbornikov ktori nam budu pomahat s nasim psychickym zdravim - cize toto je velke plus ktoremu sa tesim ^^
Ani nie že stresuje, ale vytáča, jak sprostí a prijebaní, nechápaví, nepoučiteľní a nevzdelaní ľudia jestvujú..a že musím s takými jedincami pracovať, komunikovať..
Stresuje ma velmi, viac uz si vlastne ani nedokazem predstavit. Drzi ma nad vodou hlavne fakt, ze ked toto vydrzim este cca 2 roky, potom bude vsetko ovela lepsie a pohodovejsie.
uz som si zazila pracu, v ktorej som bola stale vystresovana (nastastie len ako brigadnik) a to jednak kvoli teamleaderke a jednak kvoli tomu, ze vobec som nebola na ten typ prace stvorena.. Vyzadovalo to extremne dobry time manazment, presnost a organizacne skills..
V praci ktoru mam aktualne na TPP som zatial spoko, nestresujem sa zatial velmi (mozno hlavne vdaka tej skusenosti z predoslej roboty)... Som tu len 2 mesiace, takze mozno to bude aj kvoli tomu. Aj ked viem si predstavit, ze to co robim, by pre niekoho vedelo byt extremne stresujuce. Stres je aj o danom cloveku, ako zvlada rozne situacie a tomu treba prisposobit aj druh prace...
@bebekex a vysledky resp. hodnotenia v praci mas dobre? Lebo ja ked som bola v jednej praci taka vystresovana, tak som mala aj zly feedback a odrazalo sa to na vysledkoch.. :/
@lenkaska1 no praveze cim viac pracujem a stresujem,tym lepsie. akoze mozno by som mohla dat tempo,ze nebudem stresovat a budem robit menej a odmietat nadcasy, ale to sa ptm nikdy nedockam povysenia ani lepsieho rocneho bonusu:/ no nvm co to vobec stoji za to.asi ani nie
@firestorm ked pracujes medzi/s ludmi, ktori su sprosti, prijebani, nechapavi, nepoucitelni a nevzdelani, tak to hold asi vselico vypoveda aj o tvojich schopnostiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
casto sa nieco meni, aj v ramci mojej role
tiez to ze mame toho viac naraz na com pracujeme
- na druhej strane, mam tam ludi ktori sa ma pytaju ako sa mam a zaujimaju sa o to ako sa citim, viem ze sa pracuje viac aj na mental health a budeme mat aj odbornikov ktori nam budu pomahat s nasim psychickym zdravim - cize toto je velke plus ktoremu sa tesim ^^
nestresuje, len jednoducho sa mi tam brutálne nechce chodiť..
V praci ktoru mam aktualne na TPP som zatial spoko, nestresujem sa zatial velmi (mozno hlavne vdaka tej skusenosti z predoslej roboty)... Som tu len 2 mesiace, takze mozno to bude aj kvoli tomu. Aj ked viem si predstavit, ze to co robim, by pre niekoho vedelo byt extremne stresujuce. Stres je aj o danom cloveku, ako zvlada rozne situacie a tomu treba prisposobit aj druh prace...
@bebekex a vysledky resp. hodnotenia v praci mas dobre? Lebo ja ked som bola v jednej praci taka vystresovana, tak som mala aj zly feedback a odrazalo sa to na vysledkoch.. :/
ale samotna praca vobec