Ako viac setrit casom a povedat druhemu, ze aby ste pomaly koncili, skratili telefonat...
Ako vyjadrit niekomu, ze proste ma nebavi cele hodiny sediet na telefone. Zial sa mi to stava casto a nevravim, niekedy sa da zabavat po telefone, ale pride mi to neuveritelne dlho. Ako vyjadrit, ze nechcem sediet tak dlho pri telefone, ale mat viac konst
tak ako rodicom normalne zvyknem povedat, ze musim ist nieco robit a nemam cas na vykecavanie a kamaratom tiez v pohode poviem, ze potrebujem ist robit aj nieco ine
Len mam skusenost, ze niektory to sice pochopia, ale niektory ma potom prehovaru v style, zostaaan, ja este nechcem aby si sla, tak mi je tu dobre, pockaj este polhodku, preco sa chces tak rychklo vyparit? kam sa ponahlas? kam ides? preco? alebo ked som sa nad tym viac zamyslala mi kladu vzdy nove a nove otazky alebo zacnu naschval rozoberat nieco dolezite, zaujimave atd. Nehovorim, su ludia, co to pochopia na prvy krat, ze vela je vela.
@wolskeoko tiez dobry napad, len su aj taky dotieravci , ze na to povedia, zavolaj mi potom, ked sa vratis ... ci uz z wc, po jedle, inom atd. To sa zvyknem na to vykaslat, nezavolam, lebo sa mi nece, ale potom pocuvam aka som horzna, ze ani nezavolam... ale vies co, mozno casom taky niekto pochopi, ak ma aspon cosi v hlave.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nechápem, čo robíte.
s rodicom?
@candy36
Len mam skusenost, ze niektory to sice pochopia, ale niektory ma potom prehovaru v style, zostaaan, ja este nechcem aby si sla, tak mi je tu dobre, pockaj este polhodku, preco sa chces tak rychklo vyparit? kam sa ponahlas? kam ides? preco? alebo ked som sa nad tym viac zamyslala mi kladu vzdy nove a nove otazky alebo zacnu naschval rozoberat nieco dolezite, zaujimave atd. Nehovorim, su ludia, co to pochopia na prvy krat, ze vela je vela.
ked si nevies povedat, ze nechces volat, tak trp ako job
Spôsobov ako to povieš je veľa...
mám niečo na práci čau
musím ísť ahoj