@anonym69 tebe nepracuje asi viac vecí keď sa len zaregistruješ a začneš urážať kohokoľvek, kto má svoj vlastný názor a nezhodnuje sa s tým tvojím(ach)
samotné peniaze, tj číslo na bankovom konte alebo papieriky v peňaženke, len odzrkadľujú hodnotu vykonanej práce, za ktorú si môžme kúpiť nejaký majetok, stravu a iné. Takže taká 20 eurovka je ozaj len papier, no predstavuje istý počet hodín strávených v práci - záleží od práce a platu. Na život sú nevyhnutné.
prepac ak som sa ta neako dotkol ale zacalo mi liest pomali na city ako vie kazdy povedat o nicom ale nenapise ziadny pestrejsi nazor ale vidis troska som narazil na tvoje ego a hned si dala ovela zaujimavejsi nazor az nato ze na zivot a nevyhnutne ? od narodenia cez pubertu az do dospelosti a smrti nas drzia pod domienkou ze bez nich sa to neda ale v podstate su uplne zbytocne ... tie moznosti su zostavene do troch najcastejsich skupin ludi ...
Myslím si, že peniaze sú pre každého človeka dôležité, hlavne pre jeho budúcnosť (na bývanie a platby s tým súvisiace), pri zakladaní rodiny... Na oblečenie, potravu, štúdium... Takže áno, peniaze sú pre mňa dôležité...
@anonym69 keď sú také zbytočné, tak z čoho ješ? kde bývaš?
v minulosti to bolo síce nemali peniaze, ale fungovali na podobnej báze - boli rodiny, ktoré pestovali zeleninu, potom také, ktoré chovali zvieratá atď. A tí pestovatelia vymenili časť svojej úrody za nejakú kožušinu, mäso, mlieko alebo celé zviera. Čiže v preklade, za svoju vlastnú prácu si niečo kúpili.
@sandy114 ano zijem snich aj byvam zane aj si ich uzivam ale vela ludom unika ze sme sa podpisali ako cisty otroci celym zivotom uz len tym ze sa stavame na nich zavysli + kvoli peniazom sa tu vsetko len a len jebe a zdroje zeme sa nedaju vytlacit ako peniaze ale nad tym sa vela ludi asi ani nezamysla sak naco ked tu mame 400 programou v telke , milion kadejakych hier ci uz pocitacovych alebo na neaku inu hraciu konzolu vsetko je fajn potraviny v obchodoch su stale staci ist do regalu a vybrat si ... pohodlny zivot to zijeme len otazka je na ako dlho ?!
ja to poviem takto.: “AŽ UMRIE POSLEDNÝ STROM A POSLEDNÁ RIEKA BUDE OTRÁVENÁ A POSLEDNÁ RYBA BUDE CHYTENÁ, VTEDY SI UVEDOMÍME, ŽE PENIAZE SA JESŤ NEDAJÚ”
ale peniaze k životu potrebujem lebo nič nieje zadarmo čim viac tím lepšie
nakoľko peniaze ma neživia ale bez nich by som nemal to čo ma živí a z čoho mám potešenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
samotné peniaze, tj číslo na bankovom konte alebo papieriky v peňaženke, len odzrkadľujú hodnotu vykonanej práce, za ktorú si môžme kúpiť nejaký majetok, stravu a iné. Takže taká 20 eurovka je ozaj len papier, no predstavuje istý počet hodín strávených v práci - záleží od práce a platu. Na život sú nevyhnutné.
a ked su to peniaze ktore si podstivo ja sam nejak zarobim tak o to lepsi pocit mam z tej veci ktoru si kupim
v minulosti to bolo síce nemali peniaze, ale fungovali na podobnej báze - boli rodiny, ktoré pestovali zeleninu, potom také, ktoré chovali zvieratá atď. A tí pestovatelia vymenili časť svojej úrody za nejakú kožušinu, mäso, mlieko alebo celé zviera. Čiže v preklade, za svoju vlastnú prácu si niečo kúpili.
ale peniaze k životu potrebujem lebo nič nieje zadarmo čim viac tím lepšie
nakoľko peniaze ma neživia ale bez nich by som nemal to čo ma živí a z čoho mám potešenie...
jednoducho ide to ruka v ruke