tak ja by som rada pesimistov rozobrala s nejakým psychológom, alebo niečo sa o ich psychike dočítala v knihe, inak ja sa správam trpezlivo k nim, tak ako k mnohým iným , ale niekedy sa ich pre vlastné (aj pre ich) zdravie vyhnem im , no fakt málokedy sa mi to stalo
a ako ich vnímam? no tak, že ako každý iný, aj oni potrebujú pomoc, rozdiel vidím len v prístupe toho, kto má pomôcť
Mňa to zaujíma len tak z čisto subjektívneho hľadiska, keďže som dosť zarytý pesimista (hoci sa snažím ako-tak krotiť, aby som nebola otravná ), že do akej miery sme (ne)znesiteľní
@darklady666 to si len pesimisti nahovaraju, ze su lepsie informovani optimisti, lebo inak by ich nariekanie a smutok a obavy stracali akykolvek zmysel ;o)
U mňa je to takto : Snažím sa byť optimista , ale naneštastie to nejde vždy !!! ... trochu na zasmiate :Kto to je vlastne pesimista ??? - Dobre informovaný optimista !!!
inky: to sa pomerne dobre krotíš, pretože si oklamala veľkú psycholožku Zipporu , vážne by som si nepomyslela, že si pesimista, ale zrejme to bude tým, (idem analyzovať, pozor , že keďže veľa čítaš a samozrejme, aj píšeš, tvoj prejav písomný je eventuálne netotožný s tvojím prejavom v realite; niečo ako ja napokon si dovolím tvrdiť, že písomne sa viem o sakramentsky vyšší stupeň vyjadrovať viac než v realite, a ak píšem, snažím sa byť objektívna a nepodliehať náladovosti, čo sa mi zatiaľ tiež asi darí, nik mi ešte za tie tri roky nenapísal na birdze jedinkú správne negatívnu vlastnosť, pokiaľ som ja sama nenapísala, čo som už tak spravila teraz aj predtým nebudem už viac podkopávať svoju osobu ale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak ja by som rada pesimistov rozobrala s nejakým psychológom, alebo niečo sa o ich psychike dočítala v knihe, inak ja sa správam trpezlivo k nim, tak ako k mnohým iným , ale niekedy sa ich pre vlastné (aj pre ich) zdravie vyhnem im , no fakt málokedy sa mi to stalo
a ako ich vnímam? no tak, že ako každý iný, aj oni potrebujú pomoc, rozdiel vidím len v prístupe toho, kto má pomôcť
ja si ich dole dam, no najprv si pesimisti musia dat dole tie cierne
Btw, počul som jedno parádne motto : "Optimizmus = nedostatok informácií" Myslím, že niet čo dodať
nie si sám, neboj