Ja pozerám toto na Jojke, aj to len tieto kastingové kolá, aspoň sa nasmejem (aj keď som vravela že ani jedno pozerať nebudem .
Tam nie, ale videla som jedno desaťročné dievča v America"s got talent, bola nenormálne dobrá a tak som jej držala palce a nakoniec to vyhral dajaký trápny týpek čo spieva asi tak ako polovica prihlásených do Superstar. Pff, a že vraj úroveň.
ahojky @hluzar a ty ešte krochkáš, myslel som , že už si na pravde Božej lebo ma minule v noci niekto mátal a spomenul som si na teba.................filip
Pozerám to pravidelne pretože je tam kopec výborných výkonov ale lezú mi na nervy rodičia,ktorí tam pchajú svoje postihnuté decká mysliac si že na ich postihnutí zarobia majland.Je to trápne.
Príde mi to smiešne, keď sa niekto stále snaží tváriť nejak nekomerčne alebo čo, že stále tvrdí, že je to trápne, ja pozerávam obe (jedno buď v opakovaní alebo v archíve na nete), je to náhodou celkom sranda a sú tam aj zaujímavé veci, tak prečo nie. Akože ale ja by som tam nešla ani keby som dokázala niečo úžasné, nechcela by som byť v telke, ale nemám nič proti tým, čo proti tomu nič nemajú, tak sa na nich pozriem, veď je to len raz za týždeň. A zatiaľ ešte neviem kto, bola tam kopa zaujímavých aj trápnych vecí.
Lebo toto je konečne v telke niečo také, čo má zmysel, keď niekto dokáže niečo úžasné, ale nedokáže sa sám presadiť a má možnosť niečim obohatiť svet, to nie je ako tie trápne reality show alebo superstar alebo miss a podobné grcanice.
tuším pred 2 týždňami alebo kedy som pozerala obidve naraz.. prepínala som programy stále.. a úplne ma dožralo, že tie televízie sa ako keby pretekali, kto to bude vysielať dlhšie.. na jojke už mal ísť pol hodinu film a oni ešte raz dávali toho operného speváka.. to je hrozné.. a inak to veľmi nepozerám.. alebo si to pozriem na nete..
je veľa talentov, ktoré sa mi páčili.. ale hlasovať nebudem!!!! . nevidím v tom zmysel vyhadzovať peniaze.. NA ČO? podporovať komeriu.. to račej hodím bezdomovcovi tých 50 centov. či koľko stojí sms-ka.
@lilnicole toto som videla niekde na nete. nechápavo som si to púšťala stále dokola a dokola a krútila hlavou nad tým aký úžasný hlas majú niektorí ľudia. či skôr deti.
nie som fanúšik takýchto vecí... ale sledoval som tú na Markíze po kastingové časti - a nech si vraví kto chce čo chce, objavili sa tam veci, na ktorých sa nedalo nesmiať
no z baletu sme tam mali ísť ale nezmestili sme sa do časového limitu vystúpenia a keby choreografia nebola kompletná nebolo by to ono tak sme sa na to vykašlali .. ale ja držím palce jednému učiteľovi spevu ktorý spieval operný spev. taký to bol hanblivý čierno vlasý čierno oký
@hluzar drejka má pravdu, v pekle by nám bolo lepšie, je tam teplo, sama sranda, plno chalanov (dúfam, že je aj gay peklo) a tie radovánky, no proste fantastic..............filip
skoror vsetky vystupenia su uplne o nicoma zatial ma zaujali len dvaja kuzelnici, ten tanecnik pysny a niektore tanecne skupiny zahranicne show tohto typu su ovela lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Je to blbosť.
Tam nie, ale videla som jedno desaťročné dievča v America"s got talent, bola nenormálne dobrá a tak som jej držala palce a nakoniec to vyhral dajaký trápny týpek čo spieva asi tak ako polovica prihlásených do Superstar. Pff, a že vraj úroveň.
filip
inak nepozerávam to vôbec.
ahojky @hluzar a ty ešte krochkáš, myslel som , že už si na pravde Božej lebo ma minule v noci niekto mátal a spomenul som si na teba.................filip