Bruuziii (doteraz neviem či sa volá Bruz alebo Bruce). taký super vlčiak je to. ja mám v susedstve len super psov a občas ich volám priezviskom daného majiteľa. a jedného - Denyho volám Riško/Richard lebo môj bývalý havo sa tiež volal Deny - a bol prvý s tým menom tak som hentoho prekrstila
tak to sem priamo nenapíšem, lebo je to vulgárne... ale dajme tomu, že penis...
Ale nedivte sa, ten pes si celé dni nezavrie hubu a nedá sa asi porozprávať zo susedom, keď je na voľno, tak sa prehrabáva ku nám, otravuje moje psy a snaží sa ma pokusať. A ja furt hovorím susedovi, že mu toho koko.a zastrelím a raz to fakt urobím. Ale jemu to vadiť nebude, to iba jeho vypečená manželka by ma dala na súd... ona a jej debilný koker... jak nenávidím dedinské bloncky a ich kokrov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(@velkapohroma moze rozpravat ako som jej prekrstila vsetkych psov)
@13 a suhlasim
Ale nedivte sa, ten pes si celé dni nezavrie hubu a nedá sa asi porozprávať zo susedom, keď je na voľno, tak sa prehrabáva ku nám, otravuje moje psy a snaží sa ma pokusať. A ja furt hovorím susedovi, že mu toho koko.a zastrelím a raz to fakt urobím. Ale jemu to vadiť nebude, to iba jeho vypečená manželka by ma dala na súd... ona a jej debilný koker... jak nenávidím dedinské bloncky a ich kokrov...
zaškrtím ťa ty sviňa