Ako vplývaju tajné organizácie na náš život? (slobodomurári atď .. )
No kto sa venuje tejto problematike alebo videl nejaky ten dokument vie že vplyvaju uplne na všetko . Riadia svet. Bol by som rad na nejake tie vaše nazory ktore budu k téme .. Veď nieje azda normálne že CRF ovlada medzinárodný menový fond .. a to je
Riadia svet, manipuluju a ovladaju ludi. Da sa to zmenit? Ano. Ale je to zlozity proces a v prvom rade by ludia museli chciet nieco zmenit. Ludia ale nechcu a v tom je problem. Co by mali zmenit? Seba a svoje myslenie.
@wayne no od seba treba začať .. ale zmenit je tazke .. oni ludi ovladaju a väčšina ludi si to ani neuvedomuje.. je to ale velke svinstvo .. naše vlady v podstate dnes nemaju zmysel .. oni rozhoduju o všetkom .. a vlady to len nejako riadia ... a všetko zavisí od USA ako inak ..
@fero1821 ale ty sem nemiesaj vladu, USA a podobne...ty zmen svoje myslenie...materializmus ludom zatemnil mozog...vsetci chcu domy drahe auta sperky peniaze - lebo tak sa dnes definuje uspech...odporucam ti vypocut si skladby od ceskeho umelca s nazvom Revolta a zamysliet sa nad niektorymi jeho textami piesni...
Tak v roku 2009 to bolo v mode, tieto temy. A uz je to tu zase ? Pozri sa, polka ludi ta tu vysmeje a ta druha polka sa ti k tomuto chabemu foru ani nevyjadri. V nazve si polozis otazku a sam si na nu odpovies. Ved teba zaplatili slobodomurari a ilumati (@majo , @trdelniiiq vy betari) aby si tuto problematiku zosmiesnoval este viac ako je!
nech ti tvoj neutichajúci humor, láska, šťastie a zdravie vydržia až do smrti, aby si si nikdy v živote nemusel spomenúť na moje slová a meno ti zo srdca praje filip
@mayo911 čo s tým? autor tým chcel povedať asi že polícia a armáda chránia záujmy vládnucej triedy, nič o tajných satanistických a neviem akých spolkoch tam nevidím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
lebo nie sú.
čaká nás jednotná mena, jedná celosvetová vláda, jednotné náboženstvo, čípovanie a nakoniec vojna pri ktorej príde 75% populácie o život.
filip
nech ti tvoj neutichajúci humor, láska, šťastie a zdravie vydržia až do smrti, aby si si nikdy v živote nemusel spomenúť na moje slová a meno ti zo srdca praje filip
» blackblog.sk/komplikacie-so-...
» blackblog.sk/spoza-okien-bav...
stredná priemyselná škola slobodostavebná, Čakajovce
To je síce pekná pravda, ale každý musí začať od seba
Jedine Fico a jeho SMER mi trochu prekazaju...