Keď som to videl prvý krá aaaach
Osobne som mal suseda ktorý bol "trošku" divný vždy keď som si kopal s loptou na záhrade tak po mne kričal nech s tým prestanem lebo že mu
Ja bývam vo vchode so štyrmi bytmi, okrem nášho je momentálne obývaný len jeden. V ňom býva mladý chalan čo chodí na týždňovky do zahraničia so svojou priateľkou a psíkom. Dokopy o nich ani neviem, akurát sa navzájom pozdravíme.
Čiže ja som spokojný, máme úžasný pokoj
z jednej strany je môj sused kostol. Ten je pohode, len keby furt nezvonil. S cintorínom tiež nemám problém, je tichý. No a suseda, kostolníčka je tiež pohode chalan až na jej večne ožratého syna, ktorý rád po nociach vyspevuje.
keď opití vrieskajú o pol tretej ráno pri ,,mojej" stene zobudím sa, zatrieskam na stenu (nie, že by to niekedy pomohlo), chvíľu nedobrovoľne počúvam a potom zaspím od únavy
Niekedy tu bývali moji rovesníci, doteraz sme v kontakte a bolo parádne. Mal som super detstvo vďaka nim. Teraz tu ostal iba jeden. S ostatnými susedmi sa pozdravím, nič viac, ale problém s nimi nemám.
z jednej strany máme rodinu a sú v pohode navštevujeme sa, preskakujeme k nim plot na grilovačky a tak a z druhej strany býva stará baba, ktorú som už asi mesiac nevidela... a predtým len robila problémy a chcela nám orezať stromy, ktoré jej len trochu trčali do záhrady..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Čiže ja som spokojný, máme úžasný pokoj