kamarat mi ogrcal postel cistil to uz pracim praskom a nic stale to smrdi potom som to vycistil ja este cistiacim prostriedkom na koperce ale stale to strasne smrdi... mate uz nieco odskusane aby to nesmrdelo dost by mi to pomohlo dik
@lacius neveril bysom, ze sa v niecom zhodneme, ale mas recht, chlastat a chrapat s kamaratom na to treba silny zaludok (ako hvado)
Inak zvratky sa cisita dost na picu. Preplachnut benzinom, vysuit, preplachut pepsinom (nie s pepsi kreteni!) zas cpavkom, nasledne vyprat na vysokej teplote. No ale ako napchas madrac do pracky ha?
Aleb odnest do cistiarne... A hanbit sa za svoje vyhonky medzi zvratkami...
... Pocuj vyjeb tu madrac a ritualne ju spal. Nasledne oznam rodicom. Ze potrebujes madrac, ze sa ti na nej zryhal kamarat. Odpovedz na vsetky otazky hlavne ihladim konzumacie alkoholu pravdivo a rodicia ta zrezu jak psa. No a o par dni si mozno uz konecne bez huriek na chrbte mozes lahnut na novu madrac.
... Mlady chlasce, nevie to, zaryha postel a vraj ja som hovado... Taky kokot...
@chlorofyl Hej no všimol som si každý sa tu strašne tvári Ale tak nech si aspoň na Birdzi tí obmedzenci myslia že sú vtipní alebo inteligentní alebo ja neviem čo by si ešte chceli dokazovať Každopádne už som si požičal tepovač a pôjdem to vytepovať snáď to pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Tak ti treba.
Inak zvratky sa cisita dost na picu. Preplachnut benzinom, vysuit, preplachut pepsinom (nie s pepsi kreteni!) zas cpavkom, nasledne vyprat na vysokej teplote. No ale ako napchas madrac do pracky ha?
Aleb odnest do cistiarne... A hanbit sa za svoje vyhonky medzi zvratkami...
... Pocuj vyjeb tu madrac a ritualne ju spal. Nasledne oznam rodicom. Ze potrebujes madrac, ze sa ti na nej zryhal kamarat. Odpovedz na vsetky otazky hlavne ihladim konzumacie alkoholu pravdivo a rodicia ta zrezu jak psa. No a o par dni si mozno uz konecne bez huriek na chrbte mozes lahnut na novu madrac.
... Mlady chlasce, nevie to, zaryha postel a vraj ja som hovado... Taky kokot...