popr. byt kokot a odpovedat uplne odveci a tvarit sa pri tom ako pan, v tom pripade urcite inteligentnejsi nebudes, ale ten inteligentnejsi to radsej vzda
je uplne jedno, ake argumenty su pouzite. nezalezi ani na tom, kto ma pravdu. ide o to "supera" verbalne zlikvidovat ® (dal som si na tento vyraz copyright).
no mať silné argumenty a byť akokoľvek vtipný nemá zmysel pokiaľ nemáš @7 .
najlepšie na tom je, keď sa začne niekto rehotať, začne všetko prekrúcať pretože mu dojdu argumenty, potom sa začne tváriť že vyhral a odíde preč, aby si nestihol povedať ďalší argument ktorý by tak isto nevedel proti argumentovať.
keď je sám, tak je to trapas preňho, ale keď má ďalších ľudí s ktorými sa hádaš, tak to nemá zmysel
čiže súhlasím s @2 , pretože to vie riadne nasrať ale musíš mať ľudí ktorí zdieľajú rovnaký problém a súhlasia s tebou, ak ich nebudeš mať a riešiš to medzi štyrmi očami, tak sa musíš naučiť argumentovať, avšak má tvoj oponent ľudí ktorí s ním súhlasia tak to nemá zmysel a vraz mu po papuli
s ludmi, ktorych mam rada sa nikdy nehadam. s hlupakmi v mojej triede sa nehadam, pretoze ich je na mna 26 a vzdy ma skor ci neskor napina z tolkej primitivity. to je jedno, kto ma pravdu, pokial im das konkretne argumenty, na ktore nemaju co povedat, zacnu ta urazat a vytahovat klebety. nema to cenu hadanie sa je zle, nenavidim to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
popr. byt kokot a odpovedat uplne odveci a tvarit sa pri tom ako pan, v tom pripade urcite inteligentnejsi nebudes, ale ten inteligentnejsi to radsej vzda
alebo tým, že si táááák strašne uJJebaný/á (vtipný,smiešny,bezprostredný), že čokolvek, čo povieš ho úplne pochová
najlepšie na tom je, keď sa začne niekto rehotať, začne všetko prekrúcať pretože mu dojdu argumenty, potom sa začne tváriť že vyhral a odíde preč, aby si nestihol povedať ďalší argument ktorý by tak isto nevedel proti argumentovať.
keď je sám, tak je to trapas preňho, ale keď má ďalších ľudí s ktorými sa hádaš, tak to nemá zmysel