Kúrime elektrikou, používame všetky možné spotrebiče, prádlo sušíme len v sušičke, klímujeme v lete a elektrika cca 120€/mesiac čiže som to nepovažujem za dražobu a nechcela by som sa pripájať na plyn alebo nedaj bože kúriť drevom
@hetfield nestalo sa to ani raz zatiaľ, ale keby aj nešla tak predpokladám že to bude na cca 12hodín? a to neumrzneme, keby to išlo byť na dlhšie tak kľudne pôjdem do Kempinskeho v tatrách prečkať túto krízu
Tak najviac plynom, lebo nedá sa byť celoživotne nezamestnanými, kvôli tomi, aby sa udržoval stále oheň ...ale aj drevom kúrime v krbe, to ja vždy zakúrim keď treba
Keď som ešte bývala u rodičov, kúrilo sa drevom.... Najhoršie na tom bolo, keďže sme z dediny, tak sme to drevo sami chystali. NENÁVIDELA SOM TO! Z lesa ho síce doviezli, ale potom.... Muselo sa narezať, nasekať, ponosit do kotolne, poukladať.... A keď to musíte robiť každý jeden sku****ý rok doma, u babky, aj na chate, tak vás neskutočne poteší, keď na byte vám v izbe stačí otočiť koliečkom na radiátore.
@martin093 keby sme tam išli dožiť tak určite, nie kvôli peniazom ale živ.prostrediu avšak určite sa v priebehu pár rokov odsťahujeme tak sa mi tým nechce zaoberať, vďaka za tip ale
@hetfield takýto sprostý komentár s vypadnutou elektrikou, dala aj moja učiteľka administratívy, keď som sa pýtala prečo nás nútia písať na mechanických písacích strojoch, keď sa to už nikde nepoužíva.
Stále nerozumiem zbytočne zabitému roku písaním na písacích strojoch, kúrením drevom, kvôli možnému výpadku elektriny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@Openmindfreak to je dosť ekonomické
Stále nerozumiem zbytočne zabitému roku písaním na písacích strojoch, kúrením drevom, kvôli možnému výpadku elektriny.
A čo keď bude odstávka plynu?