Ľudia, prosím Vás, Možno trocha trápna téma na diskusiu, ale potrebujem rady.
Veľmi silno som sa pripútal k jednej osobe..ide skôr o kamarátsky vzťah (nič vážnejšie) no mám problém, že neustále na ňu myslím. A ide o to, že teraz chcem ten vzťah ukončiť le
@lool141 Ja sa len tak všeobecne pýtam na vaše skúsenosti , keby bolo s kým sa o tejto téme v reálnom živote rozprávať, využil by som to.
To viem, ale je to ťažké lebo na jednej strane by som sa rád s touto osobou rozlúčil, ale nepochopí prečo a to nechcem vysvetlovať lebo budem zbytočne raniť.
a potom ešte nepovedať nič a prerušiť akýkošvek kontakt bez vysvetlenia mi príde tiež obzvlášť kruté
Nie, vzťah začínať nechcem, to viem iste, nie som schopný akceptácie.. Mnohé vlastnosti / skutky mi vadia na tej osobe
Však sa neurážajte.. hej.. zaujíma ma názor všetkých, len títo dvaja ľudia ma momentálne dosť povzbudzujú vo viere a toto je cesta ktorou sa chcem vydať.. rešpektujme sa navzájom dobre?
mňa osobne by veľmi zaujímal názor od @zajkousko a @georg21 a to myslím v dobrom... chcela by som vedieť aký máte názor na tento problém... a pre teba @MosleyRn8... skús keď vždy ťa napadne myšlienka na tu osobu začať mysliet na čosi ine na konkrétnu vec... sustredit mysel na niečo iné na uryvok básničky... a pod ....
@mosleyrn8 ešte by som ti chcela povedať, že to čo si ty písal v @19 je v tom veľa pravdy a ak si veriaci čo súdim, že áno veľmi by ti podľa mňa pomohlo začať chodiť do spoločenstiev mladých Medzi ľudí s rovnakými záujmami... a tých spoločenstiev je dosť
@Katkaz Ano viem tiež mi napadlo ...ale mám obavy aj s týmto rozhodnutím ..
podľa mňa to však časom určite pomôže, keď sa človek obklopí ľudmi čo súna rovnakej vlne... Len ten prvý krok ako spraviť ?
@26 Objasním ... Bol som zamilovaný na začiatku vo fáze spoznávania sa... akosi som si vsugeroval, že je presne toho svetonázoru, aký u ľudí hľadám. Sympatie boli obrovské, no vtedy som veril lži.
Až časom ako som postupne začal odkrývať pravdu som zistil, že mi vlastne na vzťah nevyhovuje a navyše: nedávne zistenie ma úplne odrovnalo a už netúžim ani po priateľstve ani po ničom inom..len zabudnúť a hľadať zmysel a krásu života v iných veciach - lenže nedarí sa mi preto táto téma
Aj ja som stále myslela na jedného človeka aj jeď som nechcela.....potom som si vsugerovala do mysle, že je kôň a teraz som celá happy, šťastná a on je koň ale fakt....je koň dobre, už to preháňam so smajlíkmi ale ono sa to nedá opísať ten pocit
Sak na tu osobu nemysli. Nie je to take tazke ked ti k nej zabludia spomienky presmerovat ich niekam inam. Zamestnat svoju hlavu mechanickymi cinnostami a uvedomit si ze je to len na tebe ci sa chces utapat alebo nie.
@35 pravdu máš.. musím sa naučiť s mysľou viac pracovať.. verím že časom príde nejaký ten progres
Ono prácu zas mám, keď som v práci som kľudnejší, lenže človek sa aj nudí často a potom sa tie myšlienky začnú vynárať a vtedy je ťažké brzdiť.. no nič - naučím sa vďaka Ti
u mna plati klin sa klinom vybyja ale zas... casto mi staci uvedomenie si aky ten clovek v skutocnosti je nie ako som ho ja videla a bum bublinka zamilovanosti praskne a som v realite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Musíš sa naučiť čo spraviť , pretrpieť následky svojho konania .
Lebo ak nevieš ako začať vzťah a pýtaš si rady .. nebudeš vedieť ani ako pokračovať ..
tomu ty moja zlatá nikdy nepochopíš
má to vedľajšie efekty (strata celej pamäte), ale čo narobíš...
To viem, ale je to ťažké lebo na jednej strane by som sa rád s touto osobou rozlúčil, ale nepochopí prečo a to nechcem vysvetlovať lebo budem zbytočne raniť.
a potom ešte nepovedať nič a prerušiť akýkošvek kontakt bez vysvetlenia mi príde tiež obzvlášť kruté
Nie, vzťah začínať nechcem, to viem iste, nie som schopný akceptácie.. Mnohé vlastnosti / skutky mi vadia na tej osobe
musím ťa a iných sklamať, použijem ts....
ano, take rozlúčky veľmi dobre poznám....obyčajne sa odohrávaju na cintoríne
No zaujíma ma či sa to dá zvládnuť a ako? Máš nejakú skúsenosť? čo ti vtedy pomohlo...
Mne napadlo len, že možno nových ľudí začať poznávať.. nejaké komunity navštevovať a tak, ale neviem či to postačí
Bude na tom pravdy určite, no bude to chcieť dlhodobý tvrdý tréning, cvičiť tú myseľ...pokúsim sa vďaka ešte raz
niečo menej drastické by sa nenašlo?
@zajkousko ty tym prvym dvom komentom nechaes? citis sa ako odbornik na vztahy, ci co nechapem pomodlis sa za nu?
» scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/...
podľa mňa to však časom určite pomôže, keď sa človek obklopí ľudmi čo súna rovnakej vlne... Len ten prvý krok ako spraviť ?
Až časom ako som postupne začal odkrývať pravdu som zistil, že mi vlastne na vzťah nevyhovuje a navyše: nedávne zistenie ma úplne odrovnalo a už netúžim ani po priateľstve ani po ničom inom..len zabudnúť a hľadať zmysel a krásu života v iných veciach - lenže nedarí sa mi preto táto téma
tykoko+ idem dačo potrénovať zdar! a baliť
Ono prácu zas mám, keď som v práci som kľudnejší, lenže človek sa aj nudí často a potom sa tie myšlienky začnú vynárať a vtedy je ťažké brzdiť.. no nič - naučím sa vďaka Ti