Zdar! Tak by som potreboval poradit. Nepoznate nejaky sposob ako vyrovnat vlasy, ale bez zehlicky na vlasy??? Nejake pripravky, alebo hocico co by mohlo pomoct. Dakujem
to sa nedá, ja som to bez žehličky skúšala dlho predlho a nič. iba žehlička na to pomôže a keď zainvestuješ, ani ti toľko nezničí vlasy. ale teoreticky sa to dá pomocou takého toho ružového krémiku od loreal a fénu, ale žehlička je najlepšia.
existuje sampon na vyrovnanie vlasov znacka je to NIVEA vcera som hp videla kamoska ho chvali ale blizsie ako sa to vola ti povedat neviem...keby si si hodila do googlu alebo sa spytala v obchode urcite ho najdes...ale byt tebou nerobim s tym nic ja mat kucerave vlasy...som radostou bez seba
v ziadnom pripade vam nevyrovnaju vlasy ziadne sampony a kremiky to je blbost!ani najlepsia znacka na svete jedine zehlicka a este ta hnusna dratova kefa a fen
tak ako sa dajú vlasy skučeraviť sa dajú tým istým technologickým postupom aj vyrovnať, poznáte vlasovú preparáciu/onduláciu či studenú vlnu? tak sa pri tom používajú podobné preparáty až na ten rozdiel že sa pri tom vlasy natáčajú buď na veľké ovlálne nátačky alebo sa pri pôsobení roztoku v kuse prečesávajú, ale existujú aj špeciálne vyrovnávacie kúry čo aj niečo stoja stačí ak trochu zagooglujete a máte to dajú sa na trvalo vyžehliť, len to zas nebude mať taký efekt uhladenosti ako pri žehličke len kučery sa proste stratia, nerobil som s tým tak vám o tom bližšie povedať viac neviem
najlepsie je nerobit s vlasmi nic a nechat ich také aké sú - prirodzené. vtedy je vsetko ovela krajsie ako zehlenie vlasom aj ked..niekedy zmena padne a je pekne prist s novym imidzom vela stastia
aj keď ty by si najlepšie urobil, keby si sa ostrihal to by si mal o problém menej musel by si aspoň o hodinku skôr vstávať a to by sa ti určite nechcelo
Ja si pod značkou Remington predstavím strelné zbrane
@missythirteen , v princípe nemám nič proti.Len tí istí ľudia, kt. pred dvoma rokmi vysedávali pred zrkadlom s okrúhlymi kefami a natáčkami, si teraz žehlia vlasy ako armáda zvädnutých gebúľ.
ale nekedy to bez toho fakt nejde ja ked si ich necham volne vysusit alebo vyfenujem mam 120 nasobny objem a kucery kazdu do inej strany a vyzera to naozaj strasidelne cize zehlicka je moja jedina zachrana
ja semtam zvyknem tak spraviť ze ráno si opláchnem vlasy trochu vysuším ale nie moc a slahnem čiapku ale pravda je že ja ich nemám až také dlhé alebo semtam si ich žehlím
skús si umyť vlasy a do hladka si ich rozčesať....a ked si ich fénuješ tak si ich pritom čes ....ale moc dobrý účinok to nemá ...a keď sa ti to nebude páčiť...tak jedine žehlička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
aj mne by sa hodilo
rok som si zehlila vlasy zehlickou no vysrala som sa nato, aby som si ich uplne neznicila.
no co uz, aj kucerave vlasy su pekne
a ked si ich napr. ráno vyžehlím, tak po nejakej tretej hodine v škole ( a to preháňam) sa zas vlnia na koncoch
aj keď ty by si najlepšie urobil, keby si sa ostrihal to by si mal o problém menej musel by si aspoň o hodinku skôr vstávať a to by sa ti určite nechcelo
ok, tá rada...skúste si ich potreť chemoprenom a dolu zaťažiť
@missythirteen , v princípe nemám nič proti.Len tí istí ľudia, kt. pred dvoma rokmi vysedávali pred zrkadlom s okrúhlymi kefami a natáčkami, si teraz žehlia vlasy ako armáda zvädnutých gebúľ.
- vlasy pod capicu... aj mokre aj suche, pomaha
- ak ma niekto velmi kucerave, pomoze aj vrkoc z mokrych vlasov
- uhladzujuce pripravky, sampony atd.
- spavat s vlasmi vo vrkoci...
@cmuqa skusala si aj nejake uhladzujuce pripravky? ja mavam beztoko vlasy jak slama ale potom to je celkom znesitelne...