Ako vyvolať v skole bitku, bez toho aby to bolo "trápne"?
Takže, posilnujem len pár dní, ale cítim sa už velmi silný !!!
A u nás v skole su samí ko... hajzli, čiže by som rád niekomu dal cez hubu.
Chcem sa pobiť, ale ako mám vyvolať bitku? S nikím nemám konflikty, a ked len za niekym prídem a Bum-Bác, tak pot
Lolovia, @5 nad tým som rozmyslal, možno pôjdem.... @9 akože TY by si dal MNA na jednu ranu, ak som správne pochopil? Lolo, by som si pozrel... @yeya nemaj komplexi
@qwedsayxc podceňuješ súpera, čierny bod pre teba.
+ ešte k téme to že chceš vyvolať bitku, je už len myšlienka trápna. Dúfam že tak urobí, vysúdi dotyčný od teba trošku peňazí a ešte k tomu dostaneš aj na lebku kolená
@meksoner Nie každý dostane od každého cez hubu, ale neboj, možno existuje reinkarnácia, zabi sa a mooooozno sa ti pošťastí a narodis sa ako tvrdas, ktorého nemlati vlastná segra
@qwedsayxc debilko so mnou maju 3 policajti problem......ja som stal s uskrnom na tvari proti kavalerii konojazdcov,kuklacov so slzometmi, kriminalkou a protiextremistickym....2x boxerska rozdrvenina hanky na pravej ruke, v adrenalinovom zachvate som pri sparingu zdvihol 120kiloveho kamosa a jebol som ho o zem......ty nesud ked nevies ty decko......akurat som sa naucil co to znamena vyhrat bez nasilia......curacik nafuknuty
jo a nemam sestru.......teda vlastne hej mam 2....ale nepoznam ich kedze som adoptovany....dik ze si mi pripomenul ze musim zapracovat na spoznani ich
@qwedsayxc mám piči celé rany ... si tu akurát tak hrdina čo keby došlo do tuhého tak by zdrhol či sa rozplakal čo by bolo to šťastnejšie pre teba ... si totálny chudák ak sa ideš vychvalovať svojimi svalmi . pozri sa na kulturistov a na kopu nabúchaných ľudí .. dokazujú si svoju silu? nie vieš prečo? lebo vedia že môžu ublížiť a to je tak trošku aj v určitých chvíľach trestné .. tak drž piču a krok ... alebo ak sa chceš ukazovať choď do bitky zo seberovným ... napadnúť nevinného o 30 kilo ľahšieho vie každý
akože nie že by nebol kokot ale aj dosť z vás tu má silné reči zbytočne.
Podľa mňa vás nejaký kokot pod týmto fake profilom chcel vyprovokovať práve k podobným reakciám.
Nechce sa mi pozerať seriály, ale keď sa tak pozerám, tak o zábavu mám postarané.
Nerozumiem, prečo potrebuje zakladateľ niekoho mlátiť. Proste nepochopím logiku.
Prečo si radšej nenájde dákeho sparing partnera s ktorým by sa navzájom bili? A učili sa nové techniky a pod? Prečo to hneď musí byť na verejnosti? Ach.
Asi si niekto musí pohoniť ego no. Akože nič v zlom. Len vážne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Lebo takto zo seba robíš len kokota.
@9 akože TY by si dal MNA na jednu ranu, ak som správne pochopil? Lolo, by som si pozrel...
@yeya nemaj komplexi
+ ešte k téme to že chceš vyvolať bitku, je už len myšlienka trápna. Dúfam že tak urobí, vysúdi dotyčný od teba trošku peňazí a ešte k tomu dostaneš aj na lebku kolená
ešte ho nezbil život potom uvidí
jo a nemam sestru.......teda vlastne hej mam 2....ale nepoznam ich kedze som adoptovany....dik ze si mi pripomenul ze musim zapracovat na spoznani ich
Podľa mňa vás nejaký kokot pod týmto fake profilom chcel vyprovokovať práve k podobným reakciám.
Nerozumiem, prečo potrebuje zakladateľ niekoho mlátiť. Proste nepochopím logiku.
Prečo si radšej nenájde dákeho sparing partnera s ktorým by sa navzájom bili? A učili sa nové techniky a pod? Prečo to hneď musí byť na verejnosti? Ach.
Asi si niekto musí pohoniť ego no. Akože nič v zlom. Len vážne?
si riadny kokot posiluješ pár dní a už si myslíš,že si dáky čávo? dopriala by som ti,aby si vyvolal bitku a dostal poriadne cez papuľu
či toto je súčasť plánu?
A keby dačo ta: čo to ne ty? soooory