odpovedzme si na túto otázku jednoducho-lebo nás Boh stvoril...lenže v Biblii je písané, že Boh stvoril človeka na svoj obraz a v dejinách je písané, že sme vyzerali ako opice a postupom času sa z nás stavali "ľudia" ....takže ako vyzerá Boh?? a
trojica svätych = Boh .. je všetko .. neda sa to vysvetlit.. je to nad ludske chapanie,ludsky mozog ,ludska bytost to nedokaze pochopit,Boh sa zjavuje v rôznych podobach,nema tu jednu a tu istu podobu.... z nasho pohladu je to nepochopitelne.. preto to ani ty nechapes.. o tom je aj viera.. o tom aby si verila,ze to tak je,aj ked to nechapes
Veda a nabozenstvo = je uplny rozdiel, osobne verim v Boha,ale mam na to vsetko iny nazor... Ludia nepochopili spravne Bibliu,mnoho veci si pochopili po svojom... cirkev napodobne...
stvoril cloveka na obraz svoj...hovorime o zovnajsku alebo vnutru? ak boh existuje, je to len nejaka psychicka sila, nie nejaky zvlastny nadprirodzeny tvor
pozri pokial rozmyslas nad tymi dvoma teoriami...existuje evolucionisticka teoria tj darwinovska ktora tvrdi ze evoluciou sme presli az k dnesnej forme a potom je kreacionisticka teoria podla ktorej bol svet zivot clovek atd storeny bohom...a podla mojho nazoru je ta prva jednoznacne pravdiva...pretoze kazdy vie ze sa neobjavi boh a z nicoho stvori vsetko...to je predsa fyzikalne nemozne nie??? hmota alebo energia z nicoho??? blabol...nabozenstvo beriem ako vymyvanie mozgov
Joj, nezmyselná a trápna otázka. Tým, že nás stvoril na svoj obraz je myslený duchovný obraz, nie telesný, čiže dal nám rozum a slobodnú vôľu. Boh nemá nijaké telo, nie je to bytosť v pravom slova zmysle, nemožno ho vidieť a predsa je všade a vo všetkom.
je to otazka na ktoru snad nie je ani odpoved...boh je niekto uzasny...kto ta nikdy neopusti aj ked si to myslis on je staale pri tebe a o tom som sa sama presvedcila.to ako vyzera....to nie je dolezite..niekto si ho predstavi ako starceka s palickou.....no v podstate sa ani neda povedat ci je to muz alebo zena.podla mna je to niekto kto sa neda zaradit...neda sa opisat...da sa len pocitit
Všetko je založené na tvojej viere. Ak veríš, že existuje Boh nepotrebuješ nijaké dôkazy,ani nálezy archológov, ani dejiny. Musíš veriť že boh je tam hore a ako vyzerá neviem ani ja. Teším sa keď ho stretnem. Myslím, že nemá telo, lebo ani mi po smrti telo mať nebudeme, len naše duše zostávajú, to znamená, že keď sa tam všetci hore stretneme, budeme sa vnímať a komunikovať nejakým zvláštnym spôsobom, asi len pocitmi. Niekedy aj ja pochybujem, či po smrti niečo je, ešte som asi slabá vo svojej viere.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
(teda ak by existoval) ako vyzerá...videl ho niekto? Nie. Tak ako sa môžeš pýtať, že ako vyzerá. Ako keby sme ho dennodenne stretávali na ulici.