Ja tiež neznášam tie narcistické fóra, keď sa nejaké neznáme decko pýta, či ho máte radi a podobne, ale zvedavosť mi nedala a nech je sranda, tak by ma zaujímalo, ako si ma predstavujete a podobne, keďže ste ma v podstate takmer nikto nikdy nevidel
@krutafunebracka teraz som checkovala tvoje fotky a tam máš také milé zlaté dievčatko asi 4ročné....nie si to ty? lebo ak áno potom budeš mať asi blonďavé vlasy..či?
@misicka606 S tou megabagetou? Áno, ale ako malá som mala také svetlohnedé miestami Slnkom vytiahnuté do blonďava, to bola super farba. Od 15 si farbím.
bledá, chudá, stredne vysoká, dlhovlasá tmavovlasá mátoha, s kruhami pod očami, plné pery, veľké čierne oči, a nenosíš moc ženské oblečenie, skôr väčšie tričká metlácke a polouzske džíny s reťazou, a máš náramky a možno prstene..fajčíš.
cervene vlasy mierne pod prsia, zdravo! chuda, robis si linky, mas bledsiu plet, oci si dovolim tipnut hnede alebo mozno zelene, obliekas sa podla mna tak tvrdsie, mozno by som na teba tipla nieco aj mierne roztrhane ale zase tak aby to nebolo priliz neslusne
takže zaprvé by som ťa rada zdžubala za toto forum....velmo narcistické pýtať sa na seba...aj ked si to na začiatku napisala bla bla ale proste mne sa to bridí.
Takže na pohlad jednoducho vyzerajúca dlhé tmavé nenafarbované vlasy (maximálne henna) čierne veci, normalne tričká maximálne čierne košele, kanady všetkých farieb a velkostí , nemalavoná a možno tak drevené náramky alebo prívesky nič viac...normálny človek čo si vsugerovava že nechce byť tuctový.....
@anzu no veď tomu sa hovorí oxymoron čiže sa to vylučuje, ale to potvora nie je myslené negatívne, ono to je také hmmm proste taká potvorskosť, čo priťahuje chlapov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
150 komentov
@7 Presne na tomto som sa chcela zabaviť.
Ale nepodceňujem silu angleshotu, aj ja mám fotky, kde vyzerám blonďato, podvyživene a nevinne.
Nejako takto
@hajzelodkosti A čo a kde by som tu asi tak robila? Však tu je všade len plno feťákov a tak.
cervene vlasy mierne pod prsia, zdravo! chuda, robis si linky, mas bledsiu plet, oci si dovolim tipnut hnede alebo mozno zelene, obliekas sa podla mna tak tvrdsie, mozno by som na teba tipla nieco aj mierne roztrhane ale zase tak aby to nebolo priliz neslusne
ale popis snáď môžem dať
@malapohroma Po riť. Ale nemachlím sa vôbec. Hnedé a oblečenie v podstate aj celkom normálne. A nie len čierne.
@zrolovanyalobal Vôbec.
@mielikki Veď bez fotky by ma aj tak len tak nespoznali.
@smajlgirl To kto je?
@palo1974 Blbosť.
nedalo mi to ale u mna je to tak neako ako to ma v albume
(samara
a len pre info, naľavo aj napravo to je tá istá herečka, len naľavo je zmachlená pre film
A ak by som opísala, tak by som zas pokazila hru
ja ta tu moc nesledujem ale tipujem ako niaky príspevok ktorý som tu čítala metlačka s dlhými čiernymi vlasmi
len po zadok teda
Takže na pohlad jednoducho vyzerajúca dlhé tmavé nenafarbované vlasy (maximálne henna) čierne veci, normalne tričká maximálne čierne košele, kanady všetkých farieb a velkostí , nemalavoná a možno tak drevené náramky alebo prívesky nič viac...normálny človek čo si vsugerovava že nechce byť tuctový.....
šťastná? nič extra