lenže to je výsledkom toho, že doma len prespávam a fakt nemám čas upratovať. Lebo len čo dorazím domov, ešte pracujem alebo sa chystám spať.
Preto to má v rukách moja ctená mať, ktorá mi po tom, čo zreorganizuje celú izbu a preloží všetky potrebné papiere na miesto neznáme (neznášam šanóny), dáva trápne otázky, že prečo tam mám hento a hento. však @yolis ?
na stole všetko čo potrebujem denne (mobil, hrebeň, druhý hrebeň, náušnice, obal na šošovky, mp3 prehrávač, lampa, diár, nejaké fotky, perá, prstene, maľované krížovky, ovládač na rádio, puzdro na okuliare, euro, batérie do foťáku, šnúrky do topánok (-tie treba upratať), poznámkové papieriky, čitateľský preukaz, kniha, fľaša s vodou, a to je všetko na čo vidím. na stoličke kopa oblečenia za posledných 24 hodín. na posteli počítač. a ešte dve kabelky a jeden ruksak.
nevedela som sa rozhodnúť, je to niečo medzi prvou a treťou možnosťou... po zemi bordel nemám, ale na stoličke sa fakt kopí oblečenie a na stole ani nehovorím aký je neporiadok a raz za čas to upracem nahádžem do skríň a špinavý riad vždy večer odnesiem do kuchyne ale tak pre mňa je to skôr pracovný neporiadok, buď to nestíham upratovať alebo sa mi nechce...
vacsinou bordel..ale fakt u mna plati ze ked je poriadok tak neviem nic najst proste mam fotograficku pamat ked si pamatam ze som videla pohodenu gumicku pod postelou tak o niekolko dni tam vleziem ked ju potrebujem kebzye je ulozena tak neviem, neviem
tak ta prva moznost mi skoro vyhovuje ... az na to, ze mam este vsade po stole pomocky do skoly (aj ked je august, len sa mi to nechce upratat , 10cm vrstvu prachu, a auticka a vlaciky mojho dvojrocneho brata!!! ale vyznam sa v tom...ked si raz za rok spravim poriadok, nic neviem najst...je to normalne???
no väčšinou mám úplne upratané...ale iba ak nemám nabitý deň a mám čas si upratať...milujem poriadok, som perfekcionistka, ale zas to nepreháňam....ale sú dni keď je všetko upratané...ale zas aj také že sa nedá pohnúť v izbe
hehe noaco ,ale tak mavam tam aj upratane fakt zwe uplne upratane no ale dlho to nevydrzi to za chvilu uz oblecenie vsade porozhadzovane a vsetko mozne hehe no hrozne cosi ,ale ani mi to nevadi ,len dakedy mi to uz zacne vadit tak aj upracem
viem vsetko kde je, skoro presne. ale inak vsetko co nepotrebujem mam nahadzane v jednej skrinke. a je tam uz toho dost. take najnepodstatnejsie veci spalim, ked horia. napr. zosity zo zakladky aj ziacke, casopisy....
Ja by som mala hrozný bordel v izbe po celý rok... xP Ale mama raz za čas (asi 2-3 mesačne xD) mi nedovolí ísť von, kým neupracem... Ale večšinou mám tam chaos... VEĎ MÚDRY ĽUDIA VLÁDNU CHAOSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD
sice časopisy tu nemam ale fakt tu mam všetko kade tade, aj kozmetika na skrini je ako všimam nejako rozhadzana ale tato zasluha prislucha môjmu kocurovi, k peknému dojmu bordelu napomahaju len tak otvorene šufliky a skrine, obaly od sladkosti a všetky veci čo sa len tak povaluju na zemi no a čo tak mam bordel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Preto to má v rukách moja ctená mať, ktorá mi po tom, čo zreorganizuje celú izbu a preloží všetky potrebné papiere na miesto neznáme (neznášam šanóny), dáva trápne otázky, že prečo tam mám hento a hento. však @yolis ?
@mirec21 pochybujem ze niekto ma vo svojej izbe topanky...
Inak mám stále niekedy až neskutočný poriadok