Ako trávite dni ? Čo robievate ? Ako si vyplňujete voľné chvíľky ? Čo vás robí šťastnými ? Aký je váš bežný deň ? Robíte nejakú aktivitu ? Čo radi robíte ?
teraz? vstanem okolo obeda,sadnem si pred pc, chvilku posedim a zrazu sa už vonku zotmieva,potom posedim tak do 3-4 rana a idem spat , a tak dokola. občas medzitym navarim alebo troska vybehnem..
vstanem 5:30, o 6:45 z domu, pešo do školy, 7:20 tam, ranná cigaretka, 7:40 začína škola 14:00 končí, pešo domov, 14:45 som doma, na PC, o 17:55 na tréning, o 20:30 doma a do 22:00 na pc, potom spať
Vstanem o siedmej, oblečiem sa, naraňajkujem sa, kuknem BBC alebo CNN, smer škola...po škole mám krúžok..potom hudobnú a keď prídem z hudobnej domov je sedem hodín večer, potom sa učiť trochu a počítač, úplne lunatic
idem do školy, väčšinou prídem domov o pol štvrtej alebo piatej, najem sa, kuknem telku, idem na komp, potom okolo 18:00 sa spravím nejaké úlohy, zahrám na gitare, najem sa , idem pozerať telku a spať -.-
a druhá možnosť je (kedže mám školu v inom meste), že mi niekto zavolá nech idem po škole von, takže nejdem hned domov ale behám po vonku a domov sa dostanem až o nejakej siedmej-ôsmej
bezny den .. hmm budik na piatu .. vyvencit psa, pripadne si zabehat , potom sprcha, ranna kava .. rychle chystanie veci , utek na bus .. od siestej v robote .. na recepcii si preberiem postu .. dolu, skontrolovat harmonogramy , urobit ranne rutiny, auditne kroky .. riesit pripadne problemy ... do desiatej zabezpecit dotacky a upravy aktualnej obsadenosti ... kava.. maily od nadriadenych .. o desiatej porada, na ktoru si predtym pripravim reporty .. naspat .. uprava dochadzkoveho systemu, skolenie zamestnancov .. zakaznici .. dalsia kava .. riesenie problemov a inovacii v systeme prace ... priprava na dalsi den .. pohovory do zamestnania .. pripadne kratky patnastminutovy obed ... parcialne inventury .. kontrola chodu oddelenia .. riesenie znamych strat ... kava ... striedanie supervizorov .. a tak az do vecera , ked zmiznem na cerstvy vecerny vzduch .. kde si doprajem podla stavu veceru/kino/kavu .. alebo len nakupim , navarim veceru .. pridem domov ,pripravim si podklady na dalsi den ... zapnem pracku, vybavim telefonaty, pripadne nejake online staff forum ... a padnem do postele
vstanem spolu s malou, prebalim ju, najeme sa obe -najprv ona, potom ja, vypijem si kavu zatial co sa hra, varim obed, najeme sa, mala ide spinkat, ja si zatial kuknem nieco v TV, alebo na pc, ked sa zobudi, dam jej jogurt a ideme na prechadzku... potom ju okupem, naveceriame sa a cakam kym zaspi....
vstávam o šiestej, idem pešo do školy, tam sa nikdy nenudím samozrejme, 14:10 koniec školy, idem domov, zvyčajne hneď von, okolo 7-8 domov, ak sa mi chce tak sa učím ale to väčšinou robím po ceste do školy potom PC alebo telka alebo upratujem a podobné blbosti a idem spať okolo jedenástej+.. a tak.. a každý deň je úplne iný, aj keď to tak nevyzerá asi
ráno vstanem, osprchujem sa, občas sa aj naraňajkujem, zapnem nachvílu pc - pozrem mail, stránku školy, MHD, bežím na trolejbus, asi za 15 minút som v škole, tam sa pár hodín nudím, idem domov (cestou sa možno stavím v potravinách), doma sa naobedujem a potom bud lezim/pozeram TV/robim nieco na PC/hram na XBOXe.
o šiestej budíček, na vlak, do školy...a tej tretej prídem domov, dva dni v týždni mám doučko takže domov až o 4 alebo 5, poprípade niekedy po škole idem s kamoškami do mesta..pridem domov, najem sa, naučím, von len tak na dvor k psovi/čitam knihu..proste robím niečo čo ma baví, sprcha a PC a niekedy sa pri pc aj učím alebo pozerám telku a tak okolo 23 00 idem spať..a dookola stále
vstanem 6:00+-, najem sa, umyjem zuby, oblečiem, niečo s vlasmi spravím, 7:00+ pešo do školy, tam sa stane kopa vtipných vecí, 14:10 končí škola, idem domov, najem sa, zvyčajne idem von, cca 17:30-20:00 domov, ako kedy, hrám na gitare, potom si poviem, že sa idem učiť, tak si zbalím knihy na nasledujúci deň, niekedy o siedmej si napíšem úlohu na kompe, potom som tam do ôsmej, idem pozrieť telku, najem sa, sprcha, niekedy komp, trochu sa učím, a spať okolo jedenástej +.. každý deň je iný
vstanem, prichystam sa, potom busom do skoly, skola, idem na obed v skole, potom ked sa nam s kamoskou chce tak ideme pozriet do nejakeho obchodu alebo zase len cakame na bus, pridem okolo pol stvrtej domov - bud idem spat alebo len oddychujem chvilu, potom sa trochu ucim, neskor idem cvicit, potom sprcha, PC alebo telka a potom postel
tak ja mám každý deň iný tak neviem tak ti aspoň opíšem dneskajšok:
vstanem (9:00) na sestrine trieskanie dvermi, rozospatá som šla do kúpeľne, nasledovala bylinková kúpeľ pri príjemnej hudbe, usušila som sa, vyfénovala si vlasy a tak, ľahka s5 do postele, keďže som bola totálne unavená, vzala som do ruky knižku od mamky, prečítala asi 30 strán, nato prišla moja mama či som už hore, ja že dávno, tak ma rodičia zavolali na raňajky. Teda vlastne desiatu mali sme vianočku s kakaom. Po raňajkách mi neprestajne zvonil mobil od kamošky, ktorá si nevedela rady z občianskou, ja som kukala telku, jeden animovaný film na domácom kine aj so sestroua sme sa bavili o roznych blbostiach, potom k nám prišla teta s mojou sesterkou a ešte jednou sesterkou, doniesli nám darčeky, tak to už bol obed mama ma poprosila tak som šla kúpiť na roh ulice sviečky, vrátila som sa jedlo už bolo na stole, sme mali polievku z nouze či jakú to s fazuľou a zemiakmi, potom kurča s ryžou a zemiakmi ešte som potom musela ísť po kompóty a hĺadala ich asi hodinu. Jak sme sa najedli mali sme ísť jazdiť, ja som sa vyhovorila na bolesť hlavy, keďže o mne si teta myslí že viem úžasne jazdiť a ja som voobec nevedela, tak potom som šla na okno, kukala sa vonku a fotila, keď ma to už nebavilo pustila som si rádio nejakú stanicu humor či čo, pustila pc, šla som na birdz, na farmeramu, riešila logické úlohy na brain quest, o asi tretej som sa začala učiť do školy na 4 písomky (dejepis, geoška, matika, anglina) o šiestej som bola ledva hotová. Samozrejme som mala aj malú prestávočku s jedením kinder pingui či čo to je,potom som si poskladala tašku, prišla ku mne kamoška šli sme na pizzu a ešte tam prišla jedna kamoška, sme si robili srandu, objednali aj kolu, po pizzy chceli ísť do kina no ja som radšej šla domov skor než rodičia prídu no oni už boli doma, hrali sme celá rodina monopoly a mama povedala že na silvestra ideme do disneylandu tak som nedávno kukala na nete všetko o ňom a som sa zase kúpala a teraz som na pc na birdzi a čakám na večeru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a druhá možnosť je (kedže mám školu v inom meste), že mi niekto zavolá nech idem po škole von, takže nejdem hned domov ale behám po vonku a domov sa dostanem až o nejakej siedmej-ôsmej
vstanem (9:00) na sestrine trieskanie dvermi, rozospatá som šla do kúpeľne, nasledovala bylinková kúpeľ pri príjemnej hudbe, usušila som sa, vyfénovala si vlasy a tak, ľahka s5 do postele, keďže som bola totálne unavená, vzala som do ruky knižku od mamky, prečítala asi 30 strán, nato prišla moja mama či som už hore, ja že dávno, tak ma rodičia zavolali na raňajky. Teda vlastne desiatu mali sme vianočku s kakaom. Po raňajkách mi neprestajne zvonil mobil od kamošky, ktorá si nevedela rady z občianskou, ja som kukala telku, jeden animovaný film na domácom kine aj so sestroua sme sa bavili o roznych blbostiach, potom k nám prišla teta s mojou sesterkou a ešte jednou sesterkou, doniesli nám darčeky, tak to už bol obed mama ma poprosila tak som šla kúpiť na roh ulice sviečky, vrátila som sa jedlo už bolo na stole, sme mali polievku z nouze či jakú to s fazuľou a zemiakmi, potom kurča s ryžou a zemiakmi ešte som potom musela ísť po kompóty a hĺadala ich asi hodinu. Jak sme sa najedli mali sme ísť jazdiť, ja som sa vyhovorila na bolesť hlavy, keďže o mne si teta myslí že viem úžasne jazdiť a ja som voobec nevedela, tak potom som šla na okno, kukala sa vonku a fotila, keď ma to už nebavilo pustila som si rádio nejakú stanicu humor či čo, pustila pc, šla som na birdz, na farmeramu, riešila logické úlohy na brain quest, o asi tretej som sa začala učiť do školy na 4 písomky (dejepis, geoška, matika, anglina) o šiestej som bola ledva hotová. Samozrejme som mala aj malú prestávočku s jedením kinder pingui či čo to je,potom som si poskladala tašku, prišla ku mne kamoška šli sme na pizzu a ešte tam prišla jedna kamoška, sme si robili srandu, objednali aj kolu, po pizzy chceli ísť do kina no ja som radšej šla domov skor než rodičia prídu no oni už boli doma, hrali sme celá rodina monopoly a mama povedala že na silvestra ideme do disneylandu tak som nedávno kukala na nete všetko o ňom a som sa zase kúpala a teraz som na pc na birdzi a čakám na večeru