môj hrnček pojme tekutinu o množstve 3 decilitre...zaujme krásnym šachovnicovým vzorom...súboj v šachu s únavou zvyknem vždy vyhrať aj vďaka nemu...z vnútra je čierny, ako ten čaj, ktorý z neho najradšej pijem....tak vyzerá môj hrnček
hand made salka siroka do 2,5 dc cca, ako darcek hlinena pekne, namalovana kontrastovo, mam ju najradsej , a uz je zajdena vnutri trochu jej to pokazilo imidz este k nej mam rovanku misku tiez hand made ,8)
mam ich asi 6 ak nie viac ktore pouzivam, takze tak. mcdonald pohar, potom daky co davali k caju mistral, hrncek z londyna (pokresleny monumentami z londyna), nescafe hrncek a potom dake dalsie
podla toho ktorý lebo ja som maniak na hrnčeky, mám taký zo žirafou, potom taký od popradskej kávy, potom taký modrý, orandžový z mojim znamením, sklenený a tak ďalej xD
takže môj na kávový rituál je taký biely s modrou potlačou a sniežikom s dvoma kusmi ladových medveďov dávajúcich hviezdu na stromček potom na čaj mám dnes pollitrové zelené misky a jednu takú krajšiu, tiež zelenú... a eštemám jeden na iné tekutiny 4dcl zelený s takými psíkmi som infantilné hovado ohladom šálok a dokážem revať keď sa mi jedna z týchto vyvolených šálok rozbije
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
bol na ňom tuleň mal som ho veľmi veľa rokov a mal som k nemu citový vzťah
pripadne, ak som chory, tak 0,5l salka s jablkami alebo slnecnicou
darček z USA!
Ale mám aj so svojím menom ornamentovaný čo som dostal ako darček.
Na ostatné teplé nápoje používam takýto (presne ten istý obrazok len trošku inak je tvarovaný hrnček) :
( ale bez @snehovejvlo čky )
no najkrajší proste