Ako vyznat chlapcovy lasku respektive ako napisat lubostny list
ak ste uz pisali nejaky list tak mi ho prosim zverejnite velmi mi tym pomozete alebo ak mate lepsi napad ako dokazat chalanovi lasku tak poradte plssssssssssss vopred dakujem
je to zlozite proste neda sa to tu vsetko vysvetlit lebo by som musela pisat romany len potrebujem radu ako mu dokazat lasku a je narocny takze óbycajne lubim ta mu nestaci
Neviem ako začať, chceš aby som ti dokázala lásku a napadlo ma toto vyznanie. Možno ho vysmeješ, možno pri ňom budeš plakať no ja tu napíšem všetko čo som kedy k tebe cítila. Ľúbim ťa a vždy budem. Prežila som s tebou to najkrajšie čo som mohla prežiť. Len pri tebe som cítila ten krásny pocit, že som milovaná a chránená, a že moja láska je opätovaná. S tebou to boli tie najkrajšie dni v mojom živote, na ktoré nechcem nikdy zabudnúť a ani nezabudnem. Vždy, keď ťa vidím cítim ten zvláštny a pritom tak krásny pocit, ktorý mi zaplaví srdce. Vždy keď si mi povedal ľúbim ťa, cítila som sa ako v nebi, bolo to tak krásne...Už viac nechcem byť bez teba, pretože ťa potrebujem. Si súčasť môjho života. Si to najkrajšie čo ma kedy stretlo. Hneď ako som ťa spoznala si sa mi zapáčil, ale keď si sa aj ty zaľúbil do mňa, splnil sa mi ten najkrajší sen. Aj keď som mala chalana, niečo vo mne stále potrebovalo tvoje bozky, objatia a dotyky. Ani neviem ako a znova som sa do teba zaľúbila a ľúbim ťa tak ako som nikdy nikoho neľúbila. Moja láska k tebe toho prežila dosť. Už len to by malo byť dôkazom toho, že ťa milujem celým svojim srdcom a nikto a nič to nezmení. Už veľakrát som sa snažila zabudnúť, veľakrát som si sľubovala, že je koniec no nikdy som to nedokázala, pretože ťa potrebujem a vždy keď som ta uvidela pochopila som že na teba nikdy nezabudnem, lebo si v mojom srdci až príliš hlboko nato, aby som ťa z neho mohla vytrhnúť. Ľúbim ťa a vždy budem.
dievca dievca co si zaspalo dobu? LUBOSTNE LISTY uz teraz neletia. myslim ze ze to uplne staci slovami alebo sladuckou pusinkou. a ak mu je malo tak kasli nanho lebo nad taku sladucku pusinku sa ziaden list nevyrovna
Ako list je dobrym ak to tak naozaj citis, ale dokazovat si lasku? To kde sme? Hadky boli su aj budu, ved na nich je najkrajsie udobrovanie sa Takze "dokaz mi ze ma lubis" na tak sa mozem vysrat. To ze ma niekto lubi predsa "citim".
Myslim si, ze dost ubohe, ako napsiat lubsotny list.
to co k nemu citis, to co je v tojej hlave to napis. nie je pekne kopirovat dake slova, to co niekto napisal iny svojej laske nemusi presne vystihovat to co citis ty k nemu. to co na srdiecku to aj na papieri. kapito?
Najprv si musíme uvedomiť aký je rozdiel medzi slovom ľúbiť a milovať. Povedať niekomu, že ho ľúbim nie je s povinnosti, aby si mohla s nim byť, ale je to tvoj pocit (ako ty sama to cítiš). Keby si povedala aj milión krát ľúbim ťa (bez citu len tak ľúbim ľúbim ľúbim ľúbim takto by som ti ani neuveril), ale keby si to prejavila 1 slovom ľubimťa, ktoré by má dostalo určite by som ti to uveril (z citom – ak ho neľúbiš nepovieš to z citom).
Nikdy nebude mať slovo ľúbiť zmysel, keď sa tak nebudeme správať ako by sme ho (ju) ľúbili.
čo cítiš mu povedz a skus k tomu navodiť aj prostredie.ak mu to bude malo tak ho pošli k vode.lebo ak pohrdne tvojmi citmi a snahou tak si ťa nezaslúži.je inak krasne ako sa snažíš...
Ten list je pekny, ak si v nom vyjadrila naozaj to, co skutocne citis, je to skvele. Ak sa totvojmu priatelovi zda malo, vykasli sa na neho. Ved co je to za laska, ak potrebuje "narocne" dokazy...
ked ti bude niekto pisat zalubene listy aby si ich mohla dat chalanovi bude to nanic lebo tym listom svoju lasku vobec nevyjadris musis ho napisat od srdca vlastnou rukou tak ako to citis ty jednoducho si sadni za stol vezmi pero papier a napis mu co citis a hotovo .. radit ako pisat lubostne listy je taka ista blbost ako radit ako masturbovat
Ako nechcem byť perverzny a viem že ho nepoznám ale aj viacero ľudí to tu naznačovalo. Chlapec a žiadať dôkaz lásky? Veď dobijané má byť dievča. Takže dve možnosti: buď je gay alebo chce sex
lubostny list som pisala len raz... a akosi moc dobre to nedopadlo... co tak e-mail?
ale ked uz budes pisat list, tak urcite ho napis na biely papier...urcite nie nejaky ruzovy lebo chalani to nenavidia(to som citala a ani nepridavaj ziadne srdiecka ani podobne babske hovadinky
NAco pisat asi tak lubostny list?nemozes mu to povedat pekne rovno do oci?aj tak ten sukromny list precita a podla nalady ho bud odhodi alebo kdesi ulozi..nechcem kazit iluzie
Lepsie je napisat list niekomu ked ho chces alebo ked ho nechces nez pisat to v sms alebo cez pokec a facebook alebo povedat to rovno do oci len dnesna doba je taka chujova ze sa vsetko riesi cez spominane stranky a sms
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Neviem ako začať, chceš aby som ti dokázala lásku a napadlo ma toto vyznanie. Možno ho vysmeješ, možno pri ňom budeš plakať no ja tu napíšem všetko čo som kedy k tebe cítila. Ľúbim ťa a vždy budem. Prežila som s tebou to najkrajšie čo som mohla prežiť. Len pri tebe som cítila ten krásny pocit, že som milovaná a chránená, a že moja láska je opätovaná. S tebou to boli tie najkrajšie dni v mojom živote, na ktoré nechcem nikdy zabudnúť a ani nezabudnem. Vždy, keď ťa vidím cítim ten zvláštny a pritom tak krásny pocit, ktorý mi zaplaví srdce. Vždy keď si mi povedal ľúbim ťa, cítila som sa ako v nebi, bolo to tak krásne...Už viac nechcem byť bez teba, pretože ťa potrebujem. Si súčasť môjho života. Si to najkrajšie čo ma kedy stretlo. Hneď ako som ťa spoznala si sa mi zapáčil, ale keď si sa aj ty zaľúbil do mňa, splnil sa mi ten najkrajší sen. Aj keď som mala chalana, niečo vo mne stále potrebovalo tvoje bozky, objatia a dotyky. Ani neviem ako a znova som sa do teba zaľúbila a ľúbim ťa tak ako som nikdy nikoho neľúbila. Moja láska k tebe toho prežila dosť. Už len to by malo byť dôkazom toho, že ťa milujem celým svojim srdcom a nikto a nič to nezmení. Už veľakrát som sa snažila zabudnúť, veľakrát som si sľubovala, že je koniec no nikdy som to nedokázala, pretože ťa potrebujem a vždy keď som ta uvidela pochopila som že na teba nikdy nezabudnem, lebo si v mojom srdci až príliš hlboko nato, aby som ťa z neho mohla vytrhnúť. Ľúbim ťa a vždy budem.
A naozaj je narocny, ked mu nestaci len obycajne lubim ta, co by zato druhi dali, ja by som asi takeho chalana nechcela.
Ale ten list je krasny a nejde o to, aky je dlhy, ale ze je z tvojho srdiecka.
to co k nemu citis, to co je v tojej hlave to napis. nie je pekne kopirovat dake slova, to co niekto napisal iny svojej laske nemusi presne vystihovat to co citis ty k nemu. to co na srdiecku to aj na papieri. kapito?
Nikdy nebude mať slovo ľúbiť zmysel, keď sa tak nebudeme správať ako by sme ho (ju) ľúbili.
čo cítiš mu povedz a skus k tomu navodiť aj prostredie.ak mu to bude malo tak ho pošli k vode.lebo ak pohrdne tvojmi citmi a snahou tak si ťa nezaslúži.je inak krasne ako sa snažíš...
Drzim palcee
Aj tak sa ten vzťah rozpadne (v takých veciach som pesimista). Ale to je už iná pesnička...
ale ked uz budes pisat list, tak urcite ho napis na biely papier...urcite nie nejaky ruzovy lebo chalani to nenavidia(to som citala a ani nepridavaj ziadne srdiecka ani podobne babske hovadinky