...no ako??? napr ked ste s nim vonku bozkavate sa tak ako ho vzrusite??? U mna osobne ked som vonku s mojim priatelom tak staci ked ho par krat pri bozkavani pohladkam po chrbte a vzadu na krku a momente je namako..ale uz by to chcelo nejaku zmenu..nieco
aaaa preco ho chces vzrusovat vonku a ne doma ked ste sami ???
ale inak si myslim ze to sa neda len tak povedat lebo kazdeho vzrusuje daco ine .. mne obcas staci sa s mojim priatelom len bozkavat a on sa vzrusi a niekedy sa ho ani nedotknem len sa napr dako (vraj) zatvarim a vzrusi sa takze ..
staci ze ho vzrusujes ty ako osoba...cize nejaky fyzicky kontakt vasniveho charakteru ...a uz by mal byt ...a tak skusaj sama nove veci a potom ho vzdy chyt dole alebo nejak sa o neho obsuchni a budes vediet ci je vzruseny
Vlajka veje už dlhé stáročia,vstýčená k nebu nad tvojou krajinou,Odin ja ťa volám zošly dážd nech očistí všetko zlé okolo nás ! hej ten vítazný den,vráti sa nám naša stratená sláva! hej ten odkaz nesiem.po boji otvorísa do wallhaly brána.pôda zamrznutá rozdupaná pochodom,statočných vojsk potujúcich Severom,Silný vietor hustá hmla a čí tvrdý mráz nezlomily tieto srdcia čo dnes bijú v nás !Krvavé stopy v snehu jasne prezradzaly,začaly sa báť aj tý čo strach nikdy nemaly !Vietor fúka búrka zúri zápasily s vlnamy.ako vlci bojovaly celý svet im ležal na dlani,s medovinou oslavený den modlitba k bohom znesená,vesele hry , ženy ! zábava zaslúžená !
No podla mna staci ked spravis nieco necakane proste to ze ho prekvapis a necaka to je dost vzrusujece napriklad len tak ho nezne pokusat na krku ked to naozaj necaka to ho chladnym nenecha
Kúsanie do krku?!? No!?! Len opatrne prosím vás!?! Minule to neskončilo dobre, myslím pre tú žienku, hm, a krv nejde vyprať, ale chutííí, hmmm, dá sa na to zvyknúť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale inak si myslim ze to sa neda len tak povedat lebo kazdeho vzrusuje daco ine .. mne obcas staci sa s mojim priatelom len bozkavat a on sa vzrusi a niekedy sa ho ani nedotknem len sa napr dako (vraj) zatvarim a vzrusi sa takze ..
Ked je to poriadny chalan je vzruseny cely den od rana do vecera