Vždy ma lákal život ľudí (teenagerov) z tých typických amerických filmov. Aj vás ? Myslím tie veľké párty s bazénom u niekoho doma, jesť čínu paličkami z tých krabičiek, šoferovanie už od 16, tie žlté autobusy, roztlieskavačky atd. viem vyzerá to , že
Hej, párty plné ľudí so vzájomným úprimným záujmom o seba, úžasné zjednodušenie požívania potravy, glorifikácia intelektuálne náročných úloh pri povzbudzovaní tímu a nesmiem zabudnúť na strašne dôležitú farbu autobusov (??)
rozhodne nie, jesť čínu paličkami možem hocikedy, do bázena tiež, na roztlieskavačky som chodila a poviem - už nikdy viac...... svoj život mám radšej než tie americké kktiny
amerika zo svojimi zaužívanými spôsobmi a každodennými rituálmi môže byť zaujímavá,ale skúsiť to rád..? možno tak kôli zážitku odlišnosti, ale žiť svoj sen-to nie.
nieeeeeeeeee a som neskutočne rád, že to nie je realita a že to nie je tak na Slovensku, to by ma šľak trafil chodiť do takej školy. Inak hromadná doprava normálnym autobusom je úplne super
mne vo filmoch vždy príde divná situácia keď príde napríklad nejaký kamarát ku kamarátovi domov, otvorí si chladničku a vytiahne Colu. naozaj by ma zaujímalo či to takto fakt funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(teda možno ten pocit hodiť najväčšej štetke koláč do ksichtu pred celou školou by bol super, ale inak nič)
a pochybujem, ze tie filmy maju blizko k realite "
No, ani moc nie veru.
Ono to možno bude aj tým, že keby sa celý film nudili, asi by ten film veľa ľudí neprilákal.
nechcem zažiť žiaden film lebo väčšina filmov čo za to stoja sa končia tragicky