Ahojte. Bola som s priateľom 2 roky. Tvrdil mi ako ma neskutočne miluje a zrazu sa rozišiel pred letom. Bolo mi to veľmi ľúto. Po mesiaci sa vrátil a prosil ma o šancu, lebo on ma miluje, Ľutuje ho že sa ku mne škaredo správal, e to už nikdy neurobí, že c
Všetko to chce len čas, uteš sa s tým, že je to chudák čo nemá peniaze a možno skape od hladu. (Ale predtym dojde za tebou a bude prosikat o almozmu, vtedy ho kopni do hlavy a zavri dvere)
Určite nie sedieť doma a depkáriť.Áno viem dva roky je dosť,ale tak či tak to nezmeníš.Nájdi si nejakú činosť,alebo sa niečomu venuj,urob niečo pre seba alebo choď s kamarátmi a získaj nové kontakty Ako tu už bolo povedané najlepší liek na starú lásku je nová... držím palce
Mne pomohlo:vypnúť notebook,ísť sa ostrihať,nakúpiť si nové oblečenie,začať viac chodiť von a veľa športovať proste to chce veci,nad ktorými musíš rozmýšľať
stojí ti vôbec takýto chlap zato aby sa trápiš?? zaslúži si tvoje slzy a utrápené dni?? nie! možno si povieš ".. ale keď ja ho tak veľmi milujem a tak veľmi mi ublížil".. ale život je príliš krátky nato aby sa môžeš ľutovať, trápiť a stagnovať na jednom mieste - je čas posunúť sa dopredu..! vyplač sa ešte, hnevaj sa na celý svet, ale nie dlho.. max. pár dní a potom si povedz "dosť!" ... začni sa venovať sama sebe, športuj, venuj sa koníčkom, chodievaj veľa medzi ľudí atď. jednoducho niečo rob..aj keď sa ti nebude chcieť, aj keď myšlienky budú stále utekať k nemu.. potláčaj to.. snaž sa myslieť na iné veci. a uvidíš, jedného dňa si uvedomíš, že už nemusíš nič potláčať a je to už za tebou, je to minulosť.... snaž sa usmievať a žiť hlavu hore.. po každej búrke vyjde slnko
No ja by som na sebe urobila v prvom rade nejakú viditeľnú zmenu (strihanie vlasov, prefarbenie ) neviem prečo,mne to vždy pomôže. A potom to čo radia hore. Nájsť si niekoho lepšieho kto si ťa skutočne zaslúži. Držím palce.
.. nedá mi nezreagovať.. "nájdi si hoc koho iného" a ďalšie rady typu "klin sa klinom vybíja".. to si skutočne niekto myslí, že na porozchodoý smútok zaberie druhý chlap?? naoko možno.. ale skôr sa to ešte viac zamotá.. NIKDY nebude toho nového "hoc koho" ľúbiť lebo pokiaľ si neprejde obdobím smútku po rozchode neprestane ľúbiť svojho ex.. bude to len náplasť na jej ranené city, ale nie liek, ktorý ju vylieči... toto je ale hrozne zbabelé a hnusné riešenie... (vám by sa páčilo keby si vás nájde ženská, ktorá stále ľúbi ex priateľa a vám tvrdí, že ľúbi vás??? - tak či tak by to časom skončilo) človek sa musí naučiť zniesť bolesť, smútok sám (s kamarátkami/mi ale nie novými "láskami").. musí sa naučiť byť aj sám.. žiť sám so sebou a nie skákať zo vzťahu do vzťahu jak také opičky
@14 súhlasím, a myslím, že ani ten "náhradný" chalan by nebol šťastný, keby jedného dňa zistil, že si si s ním začala len ako s náhradou... možno by si sa do neho zaľúbila ako v nejakom romantickom filme, ale väčšia pravdepodobnosť je, že by si mu ublížila hoc aj nechtiac keby pocítil, že ho neľúbiš...
hlavne to predýchaj a nebuď sama... urob s kamarátkami nejakú poriadnu babskú jazdu, kúp si čosi pekné, alebo aj tá zmena vlasov nemusí byť zlá, snaž sa spraviť si radosť... pusti si hudbu (len nie smutnú!) a venuj sa niečomu čo máš rada, či už je to písanie, kreslenie, cvičenie...
ďakujem všetkým za úprimné rady...a viem, stáva sa, že proste jeden pochopí, že nechce via pokračovať o vzťahu a nemiluje...ale čestný muž to povie včas, nevyužíva dalšie mesiace (ktovie koľko ich bolo) dobré dievča, ktoré dava maximum do vzťahu...a hlavne sa nerozíde tým najhnusnejším spôsobom a najkrutejšími bezcitnými a povýšeneckými slovami. Mne už nie je smutno za ním, mňa len mrzí, že si vôbec neváži to čo som mu za tie 2 roky dala dobré a nevie sa rozísť ani ušným spôsobom, ale ešte j pri rozchode musí utŕžiť hlbokú ranu o srdca osob s ktorou si len zahrával...Len v jediné dúfam, že nie všetci chlapi sú takýto..
ako si sama napísala -DEMENT je, aj bol, len ty si to nevidela. Je ti ľúto, viem, si sklamaná, chápem. To je o tvojom smútku zo sklamania, vlastne sa sama ľutuješ, aj to chápem...ale toto nemôžeš. Je to ľahké povedať, musíš prevráť list, nemysli, len nespomínaj na všetko, čo si dala, čo bolo, lebo nič dlho nebude, ked ty sama nebudeš veľmi chcieť. Je to len a len na tebe. Sebaľútosť ti ublíži viac ako ti ublížil on. Ver sebe, neľutuj sa, nemáš prečo. Dala si do vzťahu všetko, ty nemáš čo ľutovať, ľutovať raz bude niekto iný. Aj ked sa tomu teraz ťažko verí, ty ver a dostaneš to, čo si právom zaslúžiš a ži
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Všetko to chce len čas, uteš sa s tým, že je to chudák čo nemá peniaze a možno skape od hladu. (Ale predtym dojde za tebou a bude prosikat o almozmu, vtedy ho kopni do hlavy a zavri dvere)
hlavne to predýchaj a nebuď sama... urob s kamarátkami nejakú poriadnu babskú jazdu, kúp si čosi pekné, alebo aj tá zmena vlasov nemusí byť zlá, snaž sa spraviť si radosť... pusti si hudbu (len nie smutnú!) a venuj sa niečomu čo máš rada, či už je to písanie, kreslenie, cvičenie...