čaute mam na vás taku otázočku.. situácia... pači sa mi chalan z druheho konca republiky, ktorý ani nevie že existujem a chcem ho osloviť a neviem ako.. baby poraďte niečo... btw viem len jeho fb
ja som raz tak na instagrame uplne random napisala jednemu chlapcovi, po anglicky, ze "hello, how are you" (ano vedela som, ze je cech ale opita hlava a docela prijemna a dlhodoba konverzacia sa z toho rozbehla
chalan sa uz podla mna len z principu potesi a odpise, ked mu napise dievca prve, lebo to je zazrak hotovy DD
Nie som to ja? Ale ni, ja som zo stredu takze stred nema druhy koniec. Co vies, mozno si prave cita tento status. Ako napisala fakecola, isto bude cely mokrucky z toho ze mu napisala zenska, to je rarita v dnesnej dobe. normalne mu napis serus krasavec ako sa mas? Dufaj, ze ma rovnake zaluby ako ty.
@6q66 Samozrejme z toho bola velka sranda ako blbo mi napisala, bolo to zaroven mile a z takych situacii sa da nieco vysekat. Aj tak som to nemyslel fakt vazne, nech mu napise cokolvek co citi, ked neciti nic tak nech sa na to vykasle. Da sa to aj normalne typu "Ahoj, viem ze ma nepoznas, ale mam chut ti napisat, vyzeras byt fajn clovek, nemas chvilku na debatu?" .. a potom to zvrhnut na nejake zaujmy- hudba, sport, hocico.
je to moc mile, na jednej strane určite mu napiš ak cez fb/whr ahoj a ešte niečo, napríklad ako sa s ním vôbec poznáš, čo máte spoločné atd, ale ked je z iného konca republiky no good luck!
@fakecocacolazero Pravda, ale poteší sa, len ak baba vyzerá obstojne. Narovinu, keď netuší o koho ide (jedina info je jej meno a fotky) - baba ma 120 kil a vyzera strašne, tak neodpíše ani keby mu zato platili.
hm ja neviem, keď som sa odhodlala konečne spýtať chalana ktorý sa mi páčil či by si so mnou zatancoval, vykľučkoval z toho, takže ja radu asi radšej nedám
@san89 napríklad ja nepríjmam žiadosti o priatelstvo od nikoho, koho nepoznám. Vzhľadom na to že mi prichádzajú občas od úplne cudzích ľudí ktorí len videli nejaký môj komentár... možno si chcú písať, ale nastavenie súkromia mám tak, že mi môže ktokoľvek napísať správu, takže nevidím dôvod si niekoho dávať do priateľov keď si nebudeme rozumieť. Písať si môžme tak či tak občas.
Nedávno som tak zrušil žiadosť jednej peknej baby
Proste mu napíš, že ti je sympatický a skús sa vrámci tej správy opýtať na nejaké jeho aktivity čo vieš, že robí. Ono jednak je pravdepodobnejšie, že ti odpíše a zároveň to nieje taká oba obyčajné "hello from the other side"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
chalan sa uz podla mna len z principu potesi a odpise, ked mu napise dievca prve, lebo to je zazrak hotovy DD
"serus krasavec ako sa mas? " ...
Nedávno som tak zrušil žiadosť jednej peknej baby