,,Aby modriny čo najskôr zmizli, potierajte ich niekoľkokrát denne zmesou z jemne nakrájanej cibule a za studena lisovaného olivového oleja. Osvedčená je tiež tinktúra z arniky: arniku iba vložte na dva týždne do vysokopercentného alkoholu. A pokiaľ nemáte po ruke iné riešenie a potrebujete sa modrín čo najrýchlejšie zbaviť, vezmite hrsť prvosienok a nechajte ich päť minút povariť vo vode. Obkladmi z tohoto nálevu sa podarilo odstrániť už nejednu modrinu.,,
Ja som mala minulý rok v marci (presne si to pamätám modrinu takúúú obrovskúúú, že to vyzeralo jak keby mi mäso opadáva. A do teraz mi nezmizla
Čo si šiši,na čo zakrývať, to je náhodou skvelý pocit Aspoň pre mňa. Že je vidno, že som žena činu a venujem sa adrenalínovým veciam! (aj keď to bol len plot)
heparoid je najlepší na modriny, rozpúšťa krvné zrazeniny, skús použiť ten. a dobré je ho použiť rovno hneď, keď máš podozrenie, že tam budeš mať neznesitľnú modrinu
Na modriny je najlepší Lioton Gel, vyskúšaj, rýchlo po ňom miznú Mamina si ho natierala na stehno, mala tam asi 15cm modrinu, čo chytila v autobuse. Sedela vzadu v päťke v strede, autobusár musel prudko zabrzdiť kvôli nejakej slepej ženskej, tak ju "trochu" vyhodilo do uličky..
ja mam momentalne modrinu na lytku 2kusy na lavom stehne 1kus a na zadku mam taku fialovozltoneviemaku a vcera som mala minisuknu a sietkovane pancuchy aspon bola sranda v meste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
,,Aby modriny čo najskôr zmizli, potierajte ich niekoľkokrát denne zmesou z jemne nakrájanej cibule a za studena lisovaného olivového oleja. Osvedčená je tiež tinktúra z arniky: arniku iba vložte na dva týždne do vysokopercentného alkoholu. A pokiaľ nemáte po ruke iné riešenie a potrebujete sa modrín čo najrýchlejšie zbaviť, vezmite hrsť prvosienok a nechajte ich päť minút povariť vo vode. Obkladmi z tohoto nálevu sa podarilo odstrániť už nejednu modrinu.,,
Čo si šiši,na čo zakrývať, to je náhodou skvelý pocit Aspoň pre mňa. Že je vidno, že som žena činu a venujem sa adrenalínovým veciam! (aj keď to bol len plot)
aha..tho som nemyslela ..ale nemam doma....ale aj thak bude vidno