......Čawte birdzáci...... určite ste si mnohí už raz položili otázku ako založiť úspešné fórum ,lenže to nie je také jednoduché ... čo si myslíte aké otázky a diskusie najviac lákajú birdzákov a čo ich inšpiruje ?
z tých normálnejších určite nejaké témy, čo sa týkajú každého alebo takmer každého a nie je to príliš osobné, teda niečo na spôsob aký predmet máš v škole najradšej/najneradšej, čo máte na obed a tak.
ako sa tak dívam na tie top 10 (a dívam sa relatívne často), dominujú témy vzťahy a sex. Takže založ nejaké fórum o tom, najlepšie nejaké echt pubertálne znejúce a lá Bravíčko a máš to.
ja ked som zacinal na birdzi tak som zopar uspesnych tém napriklad o sexe s vysavacom,masturbaci pred rodicmi a chlastani potom ma to neako preslo a teraz som uz davno nemal neaku extra oblubenu asi zacne zas stymi kktinami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a radšej to neriešim lebo by to muselo mať veľkú pointu (a mudrlantské reči) aby to bolo úspešné
nie, to som si teda nepoložila. diskusia sa vedie s cieľom a nielen preto, aby nejaká bola. a teraz sa idem smiať ďalej.
ale k teme forum zakladaj podla toho co chces vediet...nevidim dovod zalozit forum s cielom mat najviac prispevkov...
» www.youtube.com/charts/videos_v...