nazor ktory o mne maju spoluziaci uz osem rokov sa mi jednak nechce menit a jednak uz ani neoplati ... takze momentalne ako vlk samotar, tak ako som prisla na skolu, tak z nej aj odidem, ale inak v novom kolektive nemam problemy so vztahmi ...
no ked mne nieje niekto sympaticky tak nehram pretvarku,jednoducho sa s nim menej snazim byt v kontakte..a to iste aj ked ja niesom dakomu sympaticka,do ritky sa mu pchat nebudem..
len par ludi ma odsudzuje za to ze som uprimna a nehram pretvarku,hl.v triede kde to pretvarkou frci jedna radost
nadviažem kontakt, zasmejem sa, zabavím a bez problémov si rypnem aj do neznámeho človeka... s priateľstvom je to iné, som totiž odmeraná chladná svina
.. ale takto, vzťahy nadväzujem podľa nálady, známych aj takých kamošov s ktorými sa zdravíme, prehodíme zopár slov,alebo keď sa niekde stretneme mám plno, ale len málo ľudí z takýchto nových známostí považujem fakt za priateľov
Ja neviem za čo zahlasovať, lebo napríklad v škole nebyť tak úžasných skvelých ľudí, tak by som určite nevedela zapadnúť. Musím povedať, že na výške mám naozaj šťastie na veeľmi milých ľudí. Na rozdiel napríklad od strednej, kde som celkovo zapadnúť vôbec nedokázala.
Áno, som samotár a sčasti mi to vyhovuje. Ale keď sú milí ľudia okolo mňa, tak je to na nezaplatenie. Ono ja ťažko nadväzujem kontakty kvôli môjmu nízkemu sebavedomiu, mám strach, aby som náhodou ľudí svojou prítomnosťou neotravovala (A) viem, že je to hlúpe a neopodstatnené, ale neviem sa toho akosi zbaviť.
V skole som nastastie medzi tie socky nezapadala. Je fakt tazke najst normalnych spolahlivych ludi ktori vyhovuju mojim podmienkam, sama skurvena falos a zavist je vsade.
no ono to bolo všeliaké by som povedala..no v triede je kopec takých s ktorými si nemám čo povedať..alebo sa navzájom nemusíme..alebo proti seba niečo máme.. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
beriem ich takých, akí sú a to isté žiadam späť
kde to funguje, tam som, kde nie, odchádzam
no ked mne nieje niekto sympaticky tak nehram pretvarku,jednoducho sa s nim menej snazim byt v kontakte..a to iste aj ked ja niesom dakomu sympaticka,do ritky sa mu pchat nebudem..
len par ludi ma odsudzuje za to ze som uprimna a nehram pretvarku,hl.v triede kde to pretvarkou frci jedna radost
Áno, som samotár a sčasti mi to vyhovuje. Ale keď sú milí ľudia okolo mňa, tak je to na nezaplatenie. Ono ja ťažko nadväzujem kontakty kvôli môjmu nízkemu sebavedomiu, mám strach, aby som náhodou ľudí svojou prítomnosťou neotravovala (A) viem, že je to hlúpe a neopodstatnené, ale neviem sa toho akosi zbaviť.