Ja som optimista takze viem ze mi povie ano ale urcite to nepoviem takym detskym sposobom "Chces so mnou chodit ?" to je trapne ja sa jej sňto spytam aby popremyslala a potom povedala a ked povie nie tak pri najhorsiom povie "Nie prepac zozstane iba kamarati"
nebuď príliš hŕŕ. buď radšej milý, vtipný, šarmantný, buď hlavne iný ako bežní nevybúrení chalani v tvojom veku. ja viem, že to nie je IN, ale možno práve to ju na tebe očarí.
nehovor jej nic pokial nedava najavo ze aj ty sa jej pacis (aspon trochu) lebo to moze potom byt dost neprijemne... a pusu? normalnu nie jazyckovu? no normalna pusa tzn pusa na lice ale predpokladam ze ty mas na mysli bozk na pery... no neskoro nie je urcite, skor by som povedal ze skoro... ja som ju objal a dal jej pusu na lice... ale to len moja osobna skusenost v ziadnom pripade si zo mna neber priklad ja som len obycajny maly lúzer
No po 5 smskach mi povedala ze zostaneme zatial iba kamrati pretoze ona ma povezovala za kamarata a nerozmyslala este nado mnou tak diki moc za rady ale som rad ze som sa prekonal a povedal som jej to vsetko do oci co k nej citim... Snad sa na mna usmeje niekedy stastie...
Ale to ona mi napisala tie smsky pretoze ked som sa jej opytal ci mi medzi nami mohlo nieco byt tak povedal "ja ti teraz fakt neviem odpovedat" tak mi povedala ze mi napise .... ale podla mna neni nic stratene mozno po pol roku sa nieco zmeni lebo povedala zatial zostaneme kamaratmi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale súhlasím s @anzu
ja by som rozmyslala co robit ked mi povie nie
ANOOO!!!
ale ja s tebou nie!