Ahojte, mám taký malý problémik. Raz keď som šiel cez mesto som stretol jedného týpka, čo sa podobal na kamoša a nevedel som, či ho mám pozdraviť alebo nie. Tak som sa na neho usmial, no on si ma nevšimol. Potom som išiel ďalej. Asi tak cca po 10 minútac
@Jony1212 A vždy toho človeka oslovím menom...napr. Maroš (podľa toho ako sa volá kamoš) a keď sa udivene díva, tak poviem, prepáčte s niekym som si vás zrejme zmýlil.
no nič, proste mu povedz, že si si ho s niekým pomýlil
mne sa raz stalo, že som išla na autobus a sesternica býva o vchod vedľa a vedela som, že ide na ten istý bus ako ja.. a myslela som si, že je na konci chodníka, tak som na ňu zakričala, ale nereagovala.. tak som trošku ku nej začala utekať a cestou som na ňu kričala a keď som bola asi meter od tej baby, tak som zistila, že to nie je moja sesternica tak som sa potom tvárila, že utekám na autobus a len som okolo tej cudzej dievčiny nenápadne prebehla
ja som minule šla po chodníku a zrazu sa oproti mne rozbehne nejaká cudzia baba, celá vysmiata, šla ma objať a na pol ceste sa zarazila, zastala, otočila sa a utekala preč. Asi si ma s niekým pomýlila Trochu som sa smiala, ale nemyslím si, že by to bol až taký trapas pre ňu aj mne sa to stáva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Asi tak nejak
mne sa raz stalo, že som išla na autobus a sesternica býva o vchod vedľa a vedela som, že ide na ten istý bus ako ja.. a myslela som si, že je na konci chodníka, tak som na ňu zakričala, ale nereagovala.. tak som trošku ku nej začala utekať a cestou som na ňu kričala a keď som bola asi meter od tej baby, tak som zistila, že to nie je moja sesternica tak som sa potom tvárila, že utekám na autobus a len som okolo tej cudzej dievčiny nenápadne prebehla
zakric ,,cau jano,,
ak to jano nebude vysvetli ze si si ho pomylil a ide sa dalej
Nebola tá cudzia baba náhodou ciernaruzicka?
Presne to sedí