Ahojte, chcel by som sa vás spýtať ako by som mohol zarobiť nejaké peniaze ale samozrejme nie 2 € na hodinu a za mesiac nič z toho... proste nejaký spôsob ako zarobím nejaké peniažky a najlepšie by bolo keby som sa pritom moc nenarobil. (nejsom typ muža k
moc nenarobil? poor boy.
no buď choď robiť kurvu do nemecka ( tam trošku pohneš krkom možno )
alebo sa nauč tvorbu stránok.(hahá)
pokial by si si to rozmyslel , poprípade by si sa preniesol do reality /sťahovač nábytku, ikea-pokladník,skladník,čašník,administratívne práce vo firmách-väčšinou excell, prekladanie formátov do AJ/NJ
hladaj.
Ja som v dvanástich začal vytvárať appky pre iOS a Android do ktorých som začal trepať reklamu. Prijmy sú neskutočné veľké, a budú dokým sa nezaplní trh. Treba využiť každú možnosť.
@podnaplaz
ja mam krasny vyrok:
"Nikdy nenechaj tvoje ego, aby bolo väčšie ako tvoje schopnosti"
z prispevku @0 odvadzam, ze moc toho nevies + si lenivy a 2 eura na hodinu je ti malo? ja som za webstranky, ktore mi zobrali HODINY, brala dokopy 15 euro. preco? lebo som zaciatocnicka a viem, ze nemozem zacinat na stovkach (a ze za stovky pravdepodobne ani nestoja). za mierne pracicky si uctujem ovela menej ako ini ludia a to prave preto, ze si uvedomujem, ze nikto nemoze zacat ako milionar. s tvojim pristupom tak ani neskoncis.
a to podotykam, ze mam iste odborne znalosti - html, css, ccna 1. stupen, programovaci jazyk c, adobe photoshop, adobe illustrator. a keby sa mi ponukla brigadka za 2 eura na hodinu tak sa tesim. (teraz mam momentalne 5 eur/h a som uplne najviac stastny clovek na svete a napriek tomu ti dokazem povedat, ze aj 2e/h by pre mna boli NIECO.)
@dafuq nie. ja zatial len zacinam. chcem si spravit 2 tyzdnovu povinnu skolsku prax v jednej firme, ale este neviem, ci ma zoberu. jedine, co ti poviem, je, ze mam svoju stranku, mam svoje portfolio. ked chces robit stranky, tiez by si mal mat svoju a portfolio a potom sa napr. ozyvat na profesii, alebo co tu bolo forum o tom jaspravim.sk, tak to by na to mohla byt tiez fajn stranka
@hoperpohroma svoju stránku už mám snažím sa robiť seo ale aj tak tam nechodí veľa ľudí tak či nemáš nejaké tipy ako si zohnala zakázky aj mimo svojej stránky abo dačo
@dafuq na začiatok po známostiach, začneš pri kamošoch, potom to o tebe budú vedieť a možno si na teba spomenú, keď bude potrebovať niečo zase ich známy, to už budeš pri kamošoch kamošov a takto to funguje. netreba sa brániť pomáhať aj s menšími vecami, ako zmeniť im niečo malé na existujúcej stránke alebo nakódiť newsletter.
a ak naozaj nie je v tvojom okolí nikto, pre koho sa dá robiť, tak sa dá zarábať aj inak, bez priameho zákazníka, robením teplatov, tém, ikon a podobne
a @0 v 15 ich môžeš buď začať zúročovať nejaký svoj talent (poskytovať službu, predávať niečo tebou vyrobené, produkt tvojho hobby), alebo, ak nemáš nič také (čo nie je nič opovrhovania hodné), tak to tak rýchlo ani nezískaš, v tom prípade budeš musieť siahnuť po klasických brigádach, ako roznášanie letákov alebo vykladanie tovaru v miestnom obchode.
zdravím, ja osobne predávam na eBay.. dajú sa z toho vyťažiť dobré peniaze za minimum námahy - len kúpiš tovar a hneď ho následne predáš...
mám založený aj blog o predaji na eBay, ak by ste potrebovali nejaké info, pozrite predavamenaebay.sk, nájdete tam rôzne články o predaji na eBay.
Tak vieš jak sa hovorí, bez práce nie sú koláče... Potom dávaj pozor, aby si nenaletel podvodníkom, ktorí ti sľúbia bezpracné zbohatnutie...
Ale keby si to myslel vážne tak tú su nejaké soôsoby ako zarobiť aj rýchlo » www.akozarobit.sk/50-osvedcenych-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no buď choď robiť kurvu do nemecka ( tam trošku pohneš krkom možno )
alebo sa nauč tvorbu stránok.(hahá)
pokial by si si to rozmyslel , poprípade by si sa preniesol do reality /sťahovač nábytku, ikea-pokladník,skladník,čašník,administratívne práce vo firmách-väčšinou excell, prekladanie formátov do AJ/NJ
hladaj.
čo poznám baby, zarobia za večer aj 150,-€
kto si nevazi centy, nezasluzi si eura!
ja mam krasny vyrok:
"Nikdy nenechaj tvoje ego, aby bolo väčšie ako tvoje schopnosti"
z prispevku @0 odvadzam, ze moc toho nevies + si lenivy a 2 eura na hodinu je ti malo? ja som za webstranky, ktore mi zobrali HODINY, brala dokopy 15 euro. preco? lebo som zaciatocnicka a viem, ze nemozem zacinat na stovkach (a ze za stovky pravdepodobne ani nestoja). za mierne pracicky si uctujem ovela menej ako ini ludia a to prave preto, ze si uvedomujem, ze nikto nemoze zacat ako milionar. s tvojim pristupom tak ani neskoncis.
a to podotykam, ze mam iste odborne znalosti - html, css, ccna 1. stupen, programovaci jazyk c, adobe photoshop, adobe illustrator. a keby sa mi ponukla brigadka za 2 eura na hodinu tak sa tesim. (teraz mam momentalne 5 eur/h a som uplne najviac stastny clovek na svete a napriek tomu ti dokazem povedat, ze aj 2e/h by pre mna boli NIECO.)
a ak naozaj nie je v tvojom okolí nikto, pre koho sa dá robiť, tak sa dá zarábať aj inak, bez priameho zákazníka, robením teplatov, tém, ikon a podobne
mám založený aj blog o predaji na eBay, ak by ste potrebovali nejaké info, pozrite predavamenaebay.sk, nájdete tam rôzne články o predaji na eBay.
Ale keby si to myslel vážne tak tú su nejaké soôsoby ako zarobiť aj rýchlo
» www.akozarobit.sk/50-osvedcenych-...